Görüş Bildir
Haberler
Ramazanda Orucu Başına Vuranlar İçin İftarı Işık Hızında Getirecek 15 Kore Dizisi

Ramazanda Orucu Başına Vuranlar İçin İftarı Işık Hızında Getirecek 15 Kore Dizisi

İftara saatler var ve vakit geçmek bilmiyor diyorsanız, sizin için keyifli bir önerimiz var. İzlerken saatin nasıl geçtiğini anlamayacağınız, iftarı size adeta ışık hızında getirmiş gibi hissettirecek 2018'in en güzel Kore dizilerini sizler için listeledik. Bakalım, listede hangi diziler var?

(Listede yer alan dizilerin bazıları hala devam etmektedir. Dizi özetleri için Güney Kore Sineması'ndan yararlanılmıştır.)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. My Mister

1. My Mister

Dizi, farklı jenerasyondaki insanların hayatları ile ilgili farklı değerleri tasvir ediyor. 40’lı yaşlardaki bir adamın (Lee Sun-Kyun) hayatındaki zorluklara katlanması ve ondan farklı bir hayat yaşamasına rağmen 20’li yaşlardaki bir kadının (IU) onun gibi hayatındaki zorluklara katlanmasını anlatmaktadır. Onlar birbirlerinin hayatlarına baktıklarında birbirlerine derman olur.

2. Wok of Love

2. Wok of Love

Eskiden ünlü bir şef olan ve en iyi Çin restoranında şeflik yapan bir genç adam (Junho), mesleğindeki popülaritesini kaybeder ve pis bir mahalledeki kapanmanın eşiğindeki küçük bir Çin restoranında çalışmaya başlar. Dizi, bu genç adamın mesleğinde dibe battıktan sonra tekrar hayata tutunma mücadelesini konu almaktadır.

3. Great Seducer

3. Great Seducer

Woo Do-Hwan dizide 20’li yaşlardaki Kwon Shi-Hyun karakterini canlandırmaktadır. Hayattaki en acınası şeyin aşkın varlığına inanmak olduğunu düşünen Shi-Hyun tehlikeli bir aşk oyunu oynamaya başlar. Eun Tae-Hee’yi (Joy) kendine aşık etmeye çalışır.

4. Suits

4. Suits

Suits, Güney Kore’nin en büyük hukuk firmasında avukatlık yapmakta olan Choi Kang-Seok (Jang Dong-Gun) ve lisansı olmadığı halde aynı şirkette avukatlık yapmaya başlayan Go Yeon-Woo'nun (Park Hyung-Sik) etrafında dönmektedir. Dizi, 2011 yılında yayımlanmaya başlayan bir ABD yapımı 'Suits' adlı diziden uyarlamadır.

5. Grand Prince

5. Grand Prince

Dizi, Joseon Hanedanlığı döneminde aynı kıza aşık olan iki prensin etrafında dönmektedir. Yoon Si-Yoon dizide Prens Lee Whi karakterini canlandırmaktadır. Yakışıklılığı ile kadınlar arasında popülerdir. Kral olmakta gözü olmayan Prens Lee Whi şiir ve resim konusunda oldukça yeteneklidir. Joo Sang-Wook ise dizide Prens Lee Whi’nin (Yoon Si-Yoon) abisi olan Prens Lee Kang karakterini canlandırmaktadır. Oldukça hırslı olan Prens Lee Kang bir gün Joseon’un kralı olabilmek için mücadele etmektedir. Ayrıca küçük kardeşini öldürmek zorunda kalsa bile sevdiği kadına (Jin Se-Yeon) sahip olmak istemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pretty Noona Who Buys Me Food (Something in the Rain)

6. Pretty Noona Who Buys Me Food (Something in the Rain)

Son Ye-Jin dizide 30’lu yaşlardaki Yoon Jin-A karakterini canlandırmaktadır. Bir kahve şirketinde müdür olarak çalışmaktadır. 'Her şey iyi olduğu sürece iyi bir hayat yaşarsın.' sloganını benimsemiş birisidir ve hayatında da her şey iyidir. Ancak tüm bunlara rağmen içinde bir boşluk hissetmektedir. Bir gün, en yakın arkadaşı Seo Kyung-Sun’un küçük erkek kardeşi Seo Joon-Hee (Jung Hae-In) çalışmak için gittiği yurt dışından Güney Kore’ye geri döner. Çocuksu ve olgunlaşamamış biri olarak hatırladığı Seo Joon-Hee artık farklı biri olarak görünmektedir.

7. Come And Hug Me

7. Come And Hug Me

Dizi, psikopat bir babaya sahip olan genç bir adam ile ebeveynleri bir psikopat tarafından öldürülen genç bir kızın arasındaki aşk hikâyesini anlatmaktadır. Do-Jin (Jang Ki-Yong) ve Jae-Yi (Jin Ki-Joo) lise yıllarında birbirlerinin ilk aşkıdır. Bir gün, Do-Jin’in babası (Heo Jun-Ho) Jae-Yi’nin ebeveynlerini öldürür. Trajik bir şekilde yolları ayrılmak zorunda kalan Do-Jin ve Jae-Yi yıllar sonra tekrar karşılaşır.

8. Hold Me Tight

8. Hold Me Tight

Dizi, ölüm korkusu ile yüzleştikten sonra yaşadıkları hayatı gözden geçiren evli bir çiftin dokunaklı ve kalpleri ısıtan hikayesini konu almaktadır. Çift, birlikte geçirdikleri zamanı hatırladıkça ailesinin önemini kavrar ve birbirlerine duydukları sevgiyi fark eder.

9. The Miracle We Met

9. The Miracle We Met

Dizi, bir adamın geçirdiği trafik kazası sonrasında bir başka adamın bedeninde uyanmasını ve sonrasında gelişen olayları konu almaktadır. Adam kendi eşi ve ruhunun bedenine girdiği adamın eşi arasında zor zamanlar yaşar.

10. Evergreen

10. Evergreen

Lee Jong-Hyun dizide gelecek vaat eden bir IT mühendisi olan Oh Soo karakterini canlandırmaktadır. Oh Soo, insanları birbirine aşık edebilecek sihirli bir çiçek tozuna sahiptir ve bunu gençlerin aşk hayatlarına yardımcı olması için kullanmaktadır. Ayrıca, sahibi olduğu kendi kafesinde baristalık da yapar. Kim So-Eun ise dizide bir polis memuru olan Seo Yu-Ri karakterini canlandırmaktadır. Dizi, bu sihirli çiçek tozu ile birbirine aşık olan 20’li yaşlardaki iki gencin aşk hikayesini konu almaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. I am Not a Robot

11. I am Not a Robot

Dizi, insanlara karşı alerjisi olduğu için şimdiye kadar hiç kız arkadaşı olmamış bir adam (Yoo Seung-Ho) ile robot gibi davranan bir kadının (Chae Soo-Bin) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır.

12. Jugglers

12. Jugglers

Choi Daniel, dizide bir şirketteki video işlem bölümünün başı olan Nam Chi-Won karakterini canlandırmaktadır. Chi-Won en zor işlerin bile üstünden kalkabilen azimli bir çalışma temposuna sahiptir. Çok konuşkan birisi değildir, başkalarının ne yaptığı ile ilgilenmez ve herkese karşı soğuktur. Ancak tüm bunlara rağmen kadınlar onu çekici bulmaktadır. Dizi, bir ofisteki tüm işleri yapmaya istekli olan bir kadın (Baek Jin-Hee) ile her şeyi kendi yapmak isteyen bir patronun (Choi Daniel) etrafında dönmektedir.

13. A Korean Odyssey

13. A Korean Odyssey

Dizi, birbirleriyle bir türlü anlaşamayan Son O-Gong (Lee Seung-Gi) ve Woo Ma-Wang’ın (Cha Seung-Won) kötülüğün her yerde kol gezdiği karanlık bir dünyada gerçek bir ışık aramasını konu almaktadır. A Korean Odyssey, bir Çin romanı olan tarih, fantastik, korku ve romantik türlerin harmanlandığı 'Journey to the West'in ('Batı'ya Yolculuk') günümüze göre tekrar yorumlanmış halidir.

14. Black Knight: The Man Who Guards Me

14. Black Knight: The Man Who Guards Me

Dizi, masum bir aşk düşüncesine sahip bir adamın (Kim Rae-Won), sevdiği kadının (Shin Se-Kyung) tehlikeli kaderi ile karşı karşıya kalmasını ve sevdiği kadın için mücadele etmesini anlatmaktadır.

15. A Poem A Day

15. A Poem A Day

Medikal drama türündeki dizi, bir hastanede çalışan bir grup fizyoterapist, hemşire, radyolojik teknoloji uzmanı ve stajyerin etrafında dönmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
184
107
22
19
9
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Serenat Athena

Benim hiç ilgimi çekecek diziler değil. Zaten Uzakdoğu ve Hint yapımı olan dizileri ve filmleri (filmlerde bazı istisnalar hariç) hiç sevmem. Sevene saygım s... Devamını Gör

Cahangir Mehnetov

peki şehir avcısını izledinmi o çok guzel ama bende senin gibi seninle ayni fikirdeyim ben arada sırada olursa bakarım benimki daha çok batı filmleri

Berrin Koç

bu ne arkadaş hepsinde aynı kadın ve adam oynuyor

sebaekizm

guzel diziler