Görüş Bildir
Haberler
Rakı Masasındaki Hangi Mezesin?

Rakı Masasındaki Hangi Mezesin?

Galina Grigoryevna
23.08.2018 - 20:27 Son Güncelleme: 13.09.2019 - 13:12

Rakıya düşüp meze olmayan var mıdır? Rakının yanında ne iyi gider, senden olsa olsa hangi meze olurdu? Sorularının cevaplarını merak ediyorsan testimize hoşgeldin. 

Hadi testi çöz ve cevaplarını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sen onu ellerin olsun diye mi sevdin?

1. Sen onu ellerin olsun diye mi sevdin?

2. Gecenin sonunda genellikle o kedi buraya gelir mi?

2. Gecenin sonunda genellikle o kedi buraya gelir mi?

3. Rakıyı genellikle neden içersin?

3. Rakıyı genellikle neden içersin?

4. Anason kokarken sofralar, yaşlandırıyor mu seni aynalar?

4. Anason kokarken sofralar, yaşlandırıyor mu seni aynalar?

5. Sence rakının bir adabı var mıdır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rakı fiyatları konusunda ne düşünüyorsun?

6. Rakı fiyatları konusunda ne düşünüyorsun?

7. Rakının yanında ne içersin?

7. Rakının yanında ne içersin?

8. Son olarak, bu cümlelerden hangisini rakı içtikten sonraki halinin özeti olur?

Şevketi Bostan Salatası!

Şevketi Bostan Salatası!

Harika faydası olan bu bitkinin kök kısmından yapılan bir salatadır. Rakının yanında harika gider. Meze olarak seni Şevketi Bostan salatası seçtik. Çünkü Aynı onun gibi etrafındaki kabuğundan sıyrılıp daha sonrasında içindeki kötülüklerden çıkartıp en sade haliyle yenmesidir. Tıpkı senin gibi. Etrafında bulunan kötülüklerden ve dış mihraklardan uzak dur. En sade halin en güzel halin. Seni kötü yapan sen değilsin, etrafında dost bildiklerin. Kendinle savaşmayı bırak ve insanlara hayır demeyi öğren artık! Şevketi Bostan salatası tam senlik ve denemediysen denediğinde çok beğeneceksin. Rakının yanına yakışan en iyi mezelerden birisi. Haşlanmadan yenmiyor tabii. Sana şimdiden Zeki Müren parçalarının eksik olmadığı rakı masaları dileriz.

Babagannuş!

Babagannuş!

Patlıcanlı, kırmızı biberli ve zeytinyağlı harika bir Hayat mutfağı soğuk mezesi Babagannuş. Rakının yanında fazlasıyla yakışır. Tercih eden kişiler genellikle ağzının tadını bilen kişilerdir. Tıpkı senin gibi biraz karışık gözükür. Kararını verememiş ve ne yapacağını bilmez. Öyle çaresiz ve yavru bir geyik gibi ortalarda salınır. Avcının eline düşmen an meselesi. Kendin gibi birisi henüz karşına çıkmamış. Kalbini yaralayanlar da ortada. Gidenlerin gelmeyeceğini hatta üzerine bir de kapı kapatman gerektiğini en iyi bilen kişilerdensin. Yine neden böyle davranıyorsun anlamış değiliz. Neyse, seni en iyi mezelerden birisine uygun gördük. Hadi şimdi güzel bir rakı sofrasına otur ve hayatta gerçekten ne yapmak istiyorsun buna karar ver.

Humus!

Humus!

Birbirinden farklı malzemelerin bir araya getirilerek yapıldığı humus rakı masasının belki de en vazgeçilmez mezesidir. Meze olarak görmek de yanılgı olabilir. Sizinle beraber oturup içebilir, arkadaşlık, yoldaşlık edebilir. Humus gerçekten rakının yanında en iyi giden mezedir. Tıpkı senin gibi rakı masalarının vazgeçilmezi olmuştur. Arap tarifidir ve tadına baktığında gerçekten çok hoşuna gidecektir. Senden de öyle vazgeçemiyorlar. Rakı masalarının ya aranan yüzüsün ya da uğruna rakı masası kurduransın. Senin için ne desek hoş. Sen kesinlikle rakı masasında humussun.

Haydari!

Haydari!

Sen kesinlikle haydarisin! Sen rakı masalarının vazgeçilmez mezesisin. Yoğurt ve dereotunun yan yana gelmesiyle oluşan bu meze gerçekten rakının yanında harika gidiyor. Yumuşak bir yapısı var ve yazın serinlemek için birebir. Yapımı çok basit ve her damağa hitap ediyor. Tıpkı seni sevenler gibi herkes haydariyi sever. Seni de herkes sever. Sen rakı masasında bir tabak haydar gibisin. Seni bırakıp gidecek kimseyi görmedik bu güne kadar.

Bu içerik de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
249
176
74
50
21
21
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?