Görüş Bildir
Haberler
Rahatına Ne Kadar Düşkünsün?

Rahatına Ne Kadar Düşkünsün?

Eda Hakim
15.04.2023 - 16:57

Kendi rahatın için her şeyi yapabilecek potansiyele sahip olduğunu düşünüyorsan hazırladığımız bu testi çözmeni kesinlikle tavsiye ediyoruz. 

Hadi testi çöz ve eğlenmene bak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Sorumluluk almaktan nefret eder misin?

4. Az çabalayıp güzel başarılara imza atabileceğini düşünüyor musun?

5. Kendini aşağıdakilerden hangisiyle tanımlarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eğer oyuncu olsaydın aşağıdaki kişilerden hangisinin oyuncu koçun olmasını isterdin?

7. Aşağıdaki yemeklerden hangisi favorin olabilir?

8. İnsanların senin hakkında ne düşündüklerini merak eder misin?

9. Teknolojiyle aran nasıl?

10. Peki, sen dizi insanı mısın yoksa film mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kesinlikle rahatına çok düşkünsün!

Rahat hissetmediğin ve kendin gibi davranamadığın herhangi bir ortamda baya asabileşebiliyorsun. Bir işi yaparken veya bir ortamda bulunurken senin kesinlikle bunu isteyerek yapman gerekiyor. Bilmediğin bir konu hakkında konuşurken bile bunu karşındaki kişiye doğruymuş gibi lanse edebiliyorsun. Akıl oyunları yapmakta oldukça başarılısın. Karşındaki kişinin kafasını karıştırarak onu manipüle edebiliyorsun. Mizah yeteneğin ve konuşma, ikna kabiliyetinle arkadaş edinmekte pek zorlanmıyorsun. Eğer bir etkinlik senin kafana pek oturmuyorsa onu gerçekleştirmeyi tercih etmiyorsun. Bazı zamanlar bencilce davransan da gerçekten değer verdiğin kişilere karşı çok naif ve düşünceli davranıyorsun. Kimseyi yargılamadan tavsiyeler veriyorsun ve çok cömertsin..

Rahatına pek düşkün değilsin!

Kendine belirli hedefler koyduğun için sürekli bu hedefleri gerçekleştirmek için çabalıyorsun. Bu durum çoğu zaman tek kalmana sebep olabiliyor. Çevrende gerçekten değer verdiğin çok az insan var ve onlara yapılan herhangi bir kötülüğü kendine yapılmış sayıyorsun. Kimse seni düşmanı belleyip, karşına almak istemez gibi gözüküyor. Yakın olduklarına karşı çok sevecen ve güler yüzlü birisin ama tanımadığın insanlara karşı katı ve soğuk duvarlarını asla indirmiyorsun. İnsanlara olan güvenin yok denecek kadar az. Etrafında olup biten olayları kolaylıkla analiz edebiliyorsun ve bir problemle karşı karşıya kalınca hemen çözüme kavuşturmak için çalışmalara başlıyorsun. Kendine göre bir eğlence anlayışın var ama çoğu zamanını oluşturduğun rutine uymakla geçiriyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
23
12
6
6
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Kesinlikle rahatına çok düşkünsün! Biz bu işin keyif kısmındayız bizde rahatı yok 👻👻

KumdanKum

Rahatına pek düşkün değilsin! Kendine belirli hedefler koyduğun için sürekli bu hedefleri gerçekleştirmek için çabalıyorsun. Bu durum çoğu zaman tek kalmana ... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Kesinlikle rahatına çok düşkünsün! Rahat hissetmediğin ve kendin gibi davranamadığın herhangi bir ortamda baya asabileşebiliyorsun. Bir işi yaparken veya bir... Devamını Gör