Görüş Bildir
Haberler
Rage 2 Nedir, Konusu Ne? Rage 2 Ücretisiz Mi?

Rage 2 Nedir, Konusu Ne? Rage 2 Ücretisiz Mi?

Epic Games, son yılların favori oyunlarından biri olan Rage 2’yi ücretsiz olarak erişime açtı. Oyunu indirerek oynamak isteyen veya kütüphanelerine katmak isteyen oyunseverler, Rage 2 oyunu için sistem gereksinimlerini merak ediyor. Peki, Rage 2 nasıl oynanır? Rage 2 oyununun konusu nedir? İşte Epic Games tarafından ücretsiz olarak dağıtılan Rage 2 oyunu ile ilgili bilinmesi gerekenler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rage 2 Ne Zamana Kadar Ücretsiz?

Rage 2 Ne Zamana Kadar Ücretsiz?

Epic Games tarafından kullanıcalara ücretsiz olarak sunulan Rage 2 oyunu, 25 Şubat 2021 tarihi saat 19.00’a kadar ücretsiz olarak edinilebilecek.

RAGE 2 KONUSU NE?

Bir asteroid, dünya nüfusunun% 80'ini yok etti ve insanlığın sayısı azalıyor. Acımasız ve kana susamış çeteler açık yollarda dolaşır ve zalim Otorite demir bir yumrukla yönetmeye çalışır. Çorak arazinin son Korucusu ve güçlerine tehdit olan Walker olarak, evinizden soyuldunuz ve ölüme terk edildiniz. Şimdi adalet ve özgürlük için öfkelenmeniz gerekecek. Gülünç araç savaşı, süper güçlü birinci şahıs kargaşası ve ortaya çıkan çılgınlıklarla dolu açık bir dünya ile, Otoritenin baskıcı kuralını bir kez ve bir kez yıkmak için gereken araçları ve teknolojiyi bulmak için acımasız bir çorak arazide savaşan sadist çeteleri parçalayacaksınız.

Rage 2 Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Rage 2 Sistem Gereksinimleri Nelerdir?
  • İşletim Sistemi: Windows 7, 8.1, or 10 (64-Bit versions)

  • İşlemci: Intel Core i7-4770 or AMD Ryzen 5 1600X

  • Bellek: 8 GB RAM

  • Ekran Kartı: Nvidia GTX 1070 8GB or AMD Vega 56 8GB

  • Depolama: 50 GB boş alan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın