Görüş Bildir
Haberler
PYBS Bursu Yattı mı? İOKBS Bursu Ne Kadar, Kaç TL?

PYBS Bursu Yattı mı? İOKBS Bursu Ne Kadar, Kaç TL?

Milli Eğitim Bakanlığı, bursluluk sınavında başarılı olan öğrencilere, maddi destek sağlıyor. Öğrenciler ve öğrenci velileri, PYBS burslarıyla ilgili araştırmalarına şimdiden başladı. Eski adı Devlet Parasız Yatılı Sınavı olan İOKBS sınavında başarılı olan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, MEB’in sağladığı imkanlardan yararlanabilir. Peki, PYBS bursu yattı mı? İOKB bursu ne kadar, kaç TL? İşte PYB bursu ile ilgili tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Maddi imkansızlık yaşayan öğrenciler, MEB’in sağladığı PYBS bursunu bekliyor. Bursluluk sınavında başarılı olan öğrenciler, PYBS bursunun yanı sıra yurt imkanlarından da yararlanıyor. Peki, PYBS bursu ne zaman yatacak?

PYBS Bursu Yattı mı?

PYBS Bursu Yattı mı?

Geçtiğimiz yıl üç aylık ödeme döneminin (Ekim-Kasım-Aralık) tamamlanmasının ardından bir sonraki ayın ilk günlerinde mal müdürlüklerine gönderilen ödemeler, ay ortası ve sonuna doğru ise öğrencilerin hesabına yatırılıyor. Konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

İOKBS Bursu Ne Kadar, Kaç TL?

İOKBS Bursu Ne Kadar, Kaç TL?

PYBS bursları geçtiğimiz yıl 457 lira olarak hesaplara yaıtırılıyordu. Bu yıl da zamlanacak olan PYBS burslarının 600 TL civarında olması ön görülüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
20
11
6
5
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın