Görüş Bildir
Haberler
PTT 1. Lig'de Teknik Direktörlerin Yarısı Değişti

PTT 1. Lig'de Teknik Direktörlerin Yarısı Değişti

Batuhan
20.10.2015 - 10:38

Giresunspor'un Sefer Yılmaz'la sözleşmesinin karşılıklı feshetmesinin ardından 18 takımdan 9'u teknik adam değişikliğine gitmiş oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

PTT 1. Lig'de Giresunspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz'ın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesinin ardından ilk 8 haftada teknik adam değişikliğine giden takım sayısı 9'a çıktı.

Ligde 8. haftaya kadar Alanyaspor, Balıkesirspor, Boluspor, Kardemir Karabükspor, Karşıyaka, Kayseri Erciyesspor, Şanlıurfaspor ve Yeni Malatyaspor, teknik direktörlerini değiştirirken, 9. değişiklik Giresunspor'dan geldi.

Yeni Malatyaspor'a 2-1 mağlup olan ve taraftarın tepki gösterdiği Giresunspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz'ın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği açıklandı.

Geçen yıl Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın yardımcısı olarak görev yapan Sefer Yılmaz'ın çalıştırdığı Giresunspor, 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 8. haftayı 9 puanla 12. sırada tamamlamıştı.

Ligde teknik direktör değişikliğine gitmeyen 9 ekipten 7'si (1461 Trabzon, Adanaspor, Altınordu, Denizlispor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Göztepe ve Vartaş Elazığspor) sezona geçen seneki teknik adamlarıyla devam ederken, diğer ikisinde (Adana Demirspor, Samsunspor) ise bu sezon başında anlaşılan isimler bulunuyor. 

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0