Görüş Bildir
Haberler
PlayStation 4'ün Farklı Dünyalarda Keyifli Deneyimler Yaşayabileceğiniz En İyi 13 Hayatta Kalma Oyunu

PlayStation 4'ün Farklı Dünyalarda Keyifli Deneyimler Yaşayabileceğiniz En İyi 13 Hayatta Kalma Oyunu

PlayStation 4, 2013 yılında çıkış yaparak oyun dünyasına yeni bir renk kattı. PlayStation 5'in çıkışına kadar 100 milyondan fazlasını satmayı başaran PS4 büyük bir başarı yakaladı. Gelin efsane konsol PlayStation 4'ün en iyi hayatta kalma oyunlarına birlikte göz atalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ancestors: The Humankind Odyssey

1. Ancestors: The Humankind Odyssey

Panache Digital Games tarafından geliştirilen ve Private Division tarafından yayınlanan Ancestors: The Humankind Odyssey 2019 yılının sonlarında PS4 için piyasaya çıktı. Oyunda yönettiğimiz primat sürüsüyle birlikte gelişmeye çalışıyoruz.

2. Stranded Deep

2. Stranded Deep

Stranded Deep, Beam Team Games tarafından 2015 yılının başında geliştirilmiş bir hayatta kalma oyunudur. Rastgele oluşturulmuş bir dünyada, uçak kazasından sağ kurtulmuş tek kişi olarak okyanusu ve adaları keşfedebilirsiniz.

3. Fallout 4

3. Fallout 4

Fallout 4, Bethesda Game Studios'un 2015 yılında çıkan, Fallout serinin 5. büyük oyunudur. Karakterimiz kaynakların tükenmesinden çıkan savaşta atom bombasının düştükten 210 yıl sonra Vault 111 denilen bir sığınakta kendisini yaşayan tek insan olarak bulur.

4. Days Gone

4. Days Gone

Days Gone, 2019 yılında Bend Studio tarafından geliştirilen macera, hayatta kalma ve korku oyunudur. Karakterimiz küresel bir salgının başlamasından 2 yıl sonra karısının hâlâ hayatta olma ihtimali nedeniyle karısını bulmak için yollara atılır.

5. P.T.

5. P.T.

P.T. Kojima Productions tarafından '7780s Studio' takma adı altında geliştirilen ve Konami tarafından yayınlanan bir psikolojik korku oyunudur. Karakterimiz paranormal olaylar yaşamaktadır. Oyunun sonunda şifreli bulmacayı çözebilirseniz sizleri bu oyunun Silent Hills serisinin yeni bir oynanabilir fragmanı olduğu gerçeği karşılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Conan Exiles

6. Conan Exiles

Conan Exiles, Funcom tarafından 2017 yılında geliştirilen ve yayınlandı. Conan Exiles'da temel amacımız Hyborian Çağı'nda hayatta kalmaktır, ancak bu o kadar da kolay değil. Karakterimiz çeşitli suçlardan hüküm giyer ve ölüme mahkum edilir, sürgün olarak kurtulur ve sert çöllerde gezinmek zorundadır.

7. Dying Light: The Following

7. Dying Light: The Following

Dying Light: The Following, 2016 yılında Techland tarafından geliştirildi. Dying Light için bir genişletme paketidir. Dying Light: The Following iki katı bir haritaya sahiptir. Bu da iki katı eğlence ve aksiyon demek!

8. 7 Days to Die

8. 7 Days to Die

7 Days to Die, 2013 yılının sonlarında The Fun Pimps tarafından geliştirildi. Oyun dünyanın büyük bir bölümünü yok eden nükleer bir üçüncü dünya savaşı sonrasında geçmektedir. Oyundaki amacımız barınak, su ve yiyecek bulmaktır.

9. The Long Dark

9. The Long Dark

The Long Dark, 2014 yılında Hinterland Studio tarafından geliştirilen ve yayınlanan birinci şahıs bir hayatta kalma oyunudur. Küresel bir felaketin ardından soğuk Kanada coğrafyasında hayatta kalmaya çalışıyoruz.

10. Ark: Survival Evolved

10. Ark: Survival Evolved

Ark: Survival Evolved, 2017 yılında tam olarak Studio Wildcard, Instict Games, Efecto Studios ve Virtual Basement işbirliğiyle geliştirildi. Kendini tarih öncesi yaratıklardan korumak ve onları evcilleştirebilmek oyunda yapabileceğiniz pek çok şeyden biridir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Minecraft

11. Minecraft

Mojang ve 4J Studios tarafından 2011 yılında geliştirilen Minecraft birçok platformda olduğu gibi PS4 platformunda da dudak uçuklatan satış rakamlarına ulaştı. Minecraft'ın açık ve karelerden oluşan dünyasında hayal gücünüzü sonuna kadar kullanabilirsiniz.

12. Subnautica

12. Subnautica

Subnautica, 2014 yılında Unknown Worlds Entertainment tarafından geliştirildi. Subnautica'da yanlışlık sonucu düştüğümüz sularla kaplı yabancı gezegende üs ve çeşitli araç gereçler geliştirerek hayatta kalmaya çalışmalısın.

13. The Forest

13. The Forest

The Forest, Endnight Games tarafından 2014 yılında geliştirildi. Uçaktan tek canlı çıkan kişi olmamızın yanında yerliler tarafından çocuğumuz kaçırılmasına şahit oluyoruz. Hayatta kalmanın yanı sıra, çocuğumuzu kaçıran garip yerlilerle de mücadele etmemiz gerekiyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
10
4
3
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın