Görüş Bildir
Haberler
Pınar Karşıyaka 71-65 Anadolu Efes

Pınar Karşıyaka 71-65 Anadolu Efes

Fatih
14.06.2015 - 20:09

''Şampiyonluktaki Kilit Maç...''

Türkiye Basketbol Ligi Spor Toto play-off final serisi üçüncü karşılaşmasında Anadolu Efes'i 71-65 yenerek 2-1 öne geçen Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, şampiyonluğa uzanmaları halinde elde ettikleri bu galibiyetin kilit rol oynayacağını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ufuk Sarıca, kendisinin doğum gününde böyle güzel bir galibiyet hediye etmelerinden dolayı oyuncularına, desteklerinden ötürü taraftarlara teşekkür etti.

İstanbul'da oynanan serinin ikinci maçında elde ettikleri galibiyetin çok değerli olduğunu ama bugün kazandıkları maçın çok daha büyük öneme sahip bulunduğunu dile getiren Sarıca, 'Bence eğer başarabilirsek, şampiyonluktaki kilit maç bu olabilir. Seride 2-1 öne geçmiş durumdayız. Kentte büyük bir heyecan var. Hepimiz bu heyecanı taşıyoruz ama şampiyonluktan bahsedebilmek için en azından bir maç daha kazanmamız lazım. Salı günü de galip gelebilirsek, o zaman şampiyonluktan bahsedeceğiz. Şu an için sadece seride avantajlı durumdayız' diye konuştu.

Sarıca, Anadolu Efes'in maçı faullerle soğutmak istediğini, bunda da ilk yarıda başarılı olduğunu belirtirken, 'İkinci yarıda ise farkımızı ortaya koyduk. Burada bizim agresif savunmamız çok önemliydi. Bugün atamadık ama rakibi tutarak yendik. Bu da takımımızın kazanma karakterini gösteriyor' ifadelerini kullandı.

Seride 16 Haziran Salı günü oynayacakları dördüncü maça değinen Sarıca, bu müsabakada çok daha dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

AA

Kaynak: http://www.sporx.com/basketbol/tbl/sa...
İçeriğin Devamı Aşağıda

”İkinci yarıda yaptığımız top kayıpları organizasyonumuzu bozdu”

Türkiye Basketbol Ligi play-off finali üçüncü maçında Karşıyaka’ya deplasmanda 71-65 mağlup olan Anadolu Efes’te başantrenör Dusan Ivkovic karşılaşma sonrasında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Draper’ın sakatlığı ve Heurtel’in cezası sonrasında Krstic’in sakatlanması bizim için kötü bir durum. Sakatlığı ciddi görünüyor. Takımımı gösterdiği mücadeleden dolayı tebrik ederim. İkinci yarıda yaptığımız top kayıpları organizasyonumuzu bozdu. Bugün maçı beşe karşı sekiz kişi oynadık. Sanırım ne demek istediğimi anlıyorsunuz. Krstic, Saric ve Perperoglou gibi post up yaparak içeri yakın oynayan oyuncularımız varken, bizim dokuz Karşıyaka’nın 30 kez faul çizgisine gitmesi bazı kriterlerin en önemli göstergesi. Bugün bazı kararlardaki kriterleri anlayamadım. Benim sorumluluğum takımımı en iyi şekilde hazırlamak. Şimdi bir sonraki maça konsantre olup en iyi şekilde hazırlanmalıyız...”

Anadolu Efes

Kaynak: https://www.anadoluefessk.org/haber/d...

Pınar Karşıyaka 71-65 Anadolu Efes

Pınar Karşıyaka 71-65 Anadolu Efes
Pınar Karşıyaka 71-65 Anadolu Efes

Türkiye Basketbol Ligi final serisinde Anadolu Efes’i sahasında 71-65 mağlup eden Pınar Karşıyaka 2-1 öne geçti.

Serinin dördüncü maçı 16 Haziran’da İzmir’de oynanacak. Karşıyaka iki maç daha kazanırsa şampiyonluğunu ilan edecek. Karşıyaka son şampiyonluğunu 1987’de kazanmıştı.

Karşıyaka’da Darrly Strawberry 26 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi oldu. Bobby Dixon 12 sayı ve 4 asist ile oynadı. Juan Palacios ise 9 sayı ve 10 ribaund ile karşılaşmayı tamamladı.

Anadolu Efes’te süre alan tüm oyuncular skora katkı verirken sadece iki isim çift haneli sayı üretti. Dario Saric 13 sayı, 11 ribaund ve 4 asist ile maçı noktaladı.

Stephane Lasme ise 10 sayı ve 7 ribaund ile oynadı. Nenad Krstic sakatlanarak oyunu sedye ile terk etti.

  • 1. Periyot: 18-18 

  • İlk Yarı: 35-39 

  • 3. Periyot: 55-51

Al Jazeera

Kaynak: http://aljazeera.com.tr/haber/karsiya...

Twitter'dan yorumlar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0