Görüş Bildir
Haberler
Pınar Altuğ Kızı Su Atacan'ın Doğum Günü Fotoğraflarını Paylaştı! Ünlü İsimlerden Yorum Yağdı!

Pınar Altuğ Kızı Su Atacan'ın Doğum Günü Fotoğraflarını Paylaştı! Ünlü İsimlerden Yorum Yağdı!

Ünlü oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ kızı Su Atacan'ın doğum günü fotoğraflarını sosyal medyadan yayınladı. Ekranlara damga vurmuş bir dizi olan Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i olarak hafızalara kazınan Pınar Altuğ, kendisi gibi oyuncu olan Yağmur Atacan ile mutluluk bir evlilik sürüyor. Mutlu anlarını ise sık sık takipçileriyle paylaşıyor. Sosyal medyanın en aktif isimlerinden olan Pınar Altuğ'un kızının doğum gününden paylaştığı fotoğraflara birçok ünlü isimden yorum ve beğeni yağdı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tam 14 yıl önce başarılı oyuncu Yağmur Atacan ile hayatını birleştiren Pınar Altuğ, 2009 yılında anne olmuştu. Mutlu bir evlilik sürdüren Altuğ sosyal medyadan mutlu anlarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. 13 yaşına basan kızı Su'yu doğum günü pastası ile paylaşan güzel oyuncunun bu paylaşımına beğeni yağdı.

"Ne Çabuk Büyüdün"

"Ne Çabuk Büyüdün"

Pınar Altuğ kızı Su Atacan'ın doğum gününü yaptığı nostaljik bir fotoğraf ile Instagram üzerinden kutlamıştı. Pınar Altuğ 13 yaşına basan kızı Su Atacan'ın karesine 'Ne çabuk büyüdün' notunu düşmüştü.

"Babasının Kopyası"

"Babasının Kopyası"

Oyuncu çiftin kızları Su Atacan sosyal medyada ilgi odağı oldu. Altuğ'ın paylaşımlarında kızı Su Atacan'ı görenler 'Bir kız bu kadar mı babasının aynısı olur', 'Sanki baba biraz', 'Tıpatıp babasına benziyor', 'Mutluluğunuz daim olsun' 'Babasının kopyası' gibi yorumlar yapıyor.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın