Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Oyuncu Pınar Altuğ'dan Duygulandıran Anne Özlemi Paylaşım: ''Çok Özlüyorum''

Ünlü Oyuncu Pınar Altuğ'dan Duygulandıran Anne Özlemi Paylaşım: ''Çok Özlüyorum''

Bir döneme damga vuran Çocuklar Duymasın dizisinde 'Meltem' karakterine can veren Pınar Altuğ mutlu evliliği ve kızıyla hakkında yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Bu sefer ünlü oyuncudan sevenlerini duygulandıran bir poz geldi. Pınar Altuğ 1999 yılında kaybettiği annesi Selma Altuğ ile verdiği pozu takipçileri ile paylaştı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güzel oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ sosyal medyayı oldukça aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Kendisi gibi oyuncu eşi Yağmur Atacan ile mutlu bir evlilik sürdüren Altuğ'un Su adında bir kızı var. Instagram hesabından sık sık mutlu pozlarını paylaşan Altuğ, bu sefer kaybettiği annesiyle verdiği bir pozu paylaşarak sevenlerini duygulandırdı.

''Çok Özlüyorum'

''Çok Özlüyorum'

Pınar Altuğ, 1999 yılında hayatını kaybeden annesi Selma Altuğ ile pozunu paylaşıp ''Çok özlüyorum'' notunu düştü.

Altuğ'un hasret dolu paylaşımına, ''Kızınız annenize ne kadar benziyor'' ve ''Pınar Hanım, kızınız Su tıpkı anneniz'' gibi yorumlar yapıldı.

Pınar Altuğ, babası Niyazi Altuğ'u trafik kazasında, annesi Selma Altuğ'u ise kanser hastalığı nedeniyle kaybetmişti. Altuğ, daha önce verdiği bir röportajda, babasını kaybettikten sonra durmadan çalıştığını itiraf etmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın