Görüş Bildir
Haberler
Pide Malzemesinde Domuz Eti Çıkan Pideci: 'Bize Tuzak Kuruldu'

Pide Malzemesinde Domuz Eti Çıkan Pideci: 'Bize Tuzak Kuruldu'

Ulaş
07.03.2022 - 13:53 Son Güncelleme: 08.03.2022 - 10:01

Aydın’ın Buharkent ilçesinde Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 5996 sayılı yönetmeliğine göre Gıda Tağşiş ayıplı ürünler listesinde yer alan ve pide iç malzemesinden yapılan denetimde domuz eti tespit edilen işletme sahibi Meryem Lek, kendilerine tuzak kurulduğunu iddia etti. 

Lek, 'Tanımadığım bir şahıs pide yapılmak üzere iç malzeme bıraktı. Pideleri yaparken, ekipler şikayet üzerine denetime geldi. Yapılan kontrolde bırakılan pide iç malzemesinde domuz etine rastlandı. Bize tuzak kuruldu. Adalet yerini bulacak' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aydın'da, Kullandığı pide iç malzemesinde domuz eti çıktığı iddiası ile Tarım Bakanlığı'nın denetim listesinde yer alan Buharkent’li pideci kendisine kumpas kurularak iftira atıldığını öne sürdü. İşletmelerine getirilen pide iç malzemesi ile pide yaptığı sırada denetime gelindiğini ve pidede kullanılan kıymanın domuz eti çıkması ile tuzağa düşürüldüğünü ifade eden işletmenin sahibi Meryem Lek, 'Bize iftirayla tuzak kuruldu. Adalet mutlaka yerini bulacak' dedi.

Tanımadıkları bir şahsın malzeme getirdiğini iddia ettiler...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
38
11
9
8
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Metin S

İyi bari en azından dış güçler dememiş

Pasif Kullanıcı

Rakip esnaf domuzluk yapmış. Kamera kaydın var. Tespit et o oros. Dölünü domuz bağıyla bağla . O etleri getirdiği domuz çiftliğine domuz pokunun içine at. Al... Devamını Gör

Captain Joe

Bu konuyu bile FETO'ye getirebildiniz ya, helal olsun hahahaha

Kara

Çok heyecanlı sonra ne olmuş?