Görüş Bildir
Haberler
Patilere Özgürlük! Minik Dostlarımızı Eğlencesinden Eğitimine Her Şekilde Gönül Rahatlığıyla Emanet Edebileceğimiz Oteller

Patilere Özgürlük! Minik Dostlarımızı Eğlencesinden Eğitimine Her Şekilde Gönül Rahatlığıyla Emanet Edebileceğimiz Oteller

Daimi dostlarımız desem? Onlar ailemizin bir ferdi desem? Evet! Minnoş patilerden bahsediyorum. Çoğu otel onları yanımızda götürmemizi istemiyor. Maalesef ki biz de onları kapalı kafesler ardındaki pansiyonlarda bırakıyoruz.

Hadi amaa onların da konfora ve sevgiye ihtiyaçları var. Şimdi içinizi ferahlatmak için sizlere minik dostlarımızın keyifli ve sağlıklı zaman geçirmelerini sağlayacak, kedi&köpek&diğer evcil hayvanlar için faaliyet gösteren otelleri tanıtacağız. 😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zen Pet Otel

Zen Pet Otel

Hayvanseverlerin kurduğu bu otel, İstanbul Yeşilköy'de. Otelin oldukça geniş olması, köpeklerin doyasıya özgür zaman geçirebileceği ortamlara ve büyük oyun alanlarına sahip olan otel, aktiviteleri ve kameralarıyla size güven ortamı sunuyor. 

Konaklama ücreti köpek 50 TL, kedi ise 35 TL. 

Tel: (0212) 662 30 62 

Adres: Yeşilköy Mahallesi, Halkalı Cd. No:26, 34149 Bakırköy/İstanbul

Patiköy Kedi ve Köpek Oteli

Patiköy Kedi ve Köpek Oteli

Beykoz'da bulunan Patiköy Kedi ve Köpek Oteli yine bir hayvan dostu olan Seda Çınar Yalhı tarafından kuruldu. Minik dostlarımız rahat zaman geçirsin diye 3 bölüme ayrılan otelde, gözetmen eşliğinde rahatlıkla oyun oynayabiliyorlar. Otel 24 saat boyunca kameralarla kayıt altına alınıyor ve gece gündüz mutlaka bir personel otelde bulunuyor. 

Kediler için konaklama ücreti 30 TL, köpekler için 50 TL. Mamaları ve kedi kumunu sahipleri götürüyor. 

Tel: (0216) 319 52 59 

Adres: Mahmutşevketpaşa Mahallesi, Yeni Riva Yolu No:9, 34829 Beykoz/İstanbul

Pembe Patiler Pet Hotel

Pembe Patiler Pet Hotel

İncek, Ankara'da bulunan Pembe Patiler Pet Hotel, minik dostlarımız için geniş alanlarla, kreş ve standart konaklama için de bahçe katıyla sizlere güven dolu bir hizmet sunuyor. Her köpek için kendi başına kalabileceği geniş alanlar bulunurken her kedi için de VIP odalara sahip. 

Adres: İncek Mahallesi, 06830 Gölbaşı/Ankara

Tip Top Pet Otel

Tip Top Pet Otel

İstanbul, Sarıyer'de bulunan bu sevimli otel, 1000 metrekarelik alanıyla, kreş ve konaklama hizmetini bizlere sunuyor. Eğitim ve bakımı da barındıran otelin konaklama ücretleri ise şöyle: kediler için gecelik 30 TL, köpekler içinse 50 TL. Uzun süreli konaklamada indirim yapılıyor. 

Tel: (0533) 664 03 08 

Adres: Maden Mahallesi, Seher Sk. No: 4, 34450 Sarıyer/İstanbul

Shina Pet Hotel

Shina Pet Hotel

Ahlatlıbel, Ankara'da bulunan minnoş otelde konaklayan dostlarımız, sıcacık ev içerisinde keyif çatabilirler. Günlük bakımları yapılan odalar ve tatlı oyun alanlarıyla sahiplerin gönül rahatlığıyla götürebileceği bir otel.

Tel:  0090 (542) 437 14 00

Adres: Ahlatlibel Mah. 1844. Sok. No:93 Çankaya - Ankara

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bobyland Köpek Oteli

Bobyland Köpek Oteli

Bungalov tarzında 24 tane kulübesi olan oteli 24 saat boyunca gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz. Köpeklerin içerisinde bulunduğu kulübelere müzik yayını verilmesi mi dersiniz yoksa havuzlarda rahat rahat keyif yapmaları mı dersiniz bilemeyiz ama onlar için fazlasıyla güzel bir fırsat olabilir. Ayrıca kulübeler de ısı yalıtımlıdır. 

Tel :(+90) 232.234 58 58

Adres: İstikbal Caddesi No:80 Güzelbahçe/İzmir (Güzelbahçe Kaymakamlığı Karşısı)                                      

Mutlu Köpek Oteli

Mutlu Köpek Oteli

Az sayıda köpeği kabul eden Mutlu Köpek Oteli, bakım, konaklama ve kreş hizmeti vermekte. Hayvanların yalnızca mama yerken ve uyurken kullandıkları odalar iyon pompalı özel klimalara sahip. Aynı zamanda köpekler uyumak için odalarına girdiklerinde klasik müzik eşliğinde uyuyabiliyorlar. Konaklama ücreti ise 70 TL. 

Tel: (0216) 319 54 00 

Adres: Polonez Mahallesi, Beykoz Cd. No:35, 34829 Beykoz/İstanbul

Neşeli Kuyruklar

Neşeli Kuyruklar

Antalya, Kepez'de bulunan Neşeli Kuyruklar oteli, minik dostlarımıza kuaför hizmeti bile sunuyor. Rahat ve eğlenceli olanaklarıyla dostlarımıza güzel imkanlar sunan otel, egzersizlerinden aktivitesine her imkanı sağlıyor. 

Konaklama ücretleriyse şöyle: köpek 35 TL, kedi 25 TL.

Tel: 0549 710 20 40

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın