Görüş Bildir
Haberler
Partnerine Ne Sürpriz Yapmalısın?

etiket Partnerine Ne Sürpriz Yapmalısın?

Selluka
14.11.2022 - 22:14 Son Güncelleme: 24.10.2022 - 17:54

Sürpriz her zaman güzeldir.

 Şimdi senin partnerine nasıl bir sürpriz yapman gerektiğini öğrenelim! 

Hazırsan başlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim!

2. İlişkinizi aşağıdaki kelimelerden hangisi ifade ediyor?

3. Partnerinin ilgi alanı bunlardan hangisi?

4. Onunla hangisini yaparken daha iyi hissediyorsun?

5. Partnerinle sık sık hediyeleşir misiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence partnerin sürprizlerden hoşlanan biri mi?

7. Peki son olarak aşağıdakilerden birini seçmeni istesek?

Ona romantik bir mektup yaz!

Elinizle tabi, bilgisayarda değil. Herkes text ve e-mail'i tercih ediyor çünkü zaman kazandırıyor, ama sizin bol bol zamanınız var, hemen sevdiceğinize bir aşk mektubu yazın. Neler yaşadıklarınız mı olur, neler hissettikleriniz mi olur, şarkı mı türkü mü onu bilemeyiz ama pulunu mulunu her şeyini üstüne koyup ona gönderin. Faturalara somurtarak bakarken sizin mektubunuzu görüp günü aydınlanacak!

Ona sevdiğini söyle!

srv.onedio.com

Sizi gerçekten seviyorsa, gerçekten aşıksa, asla bunu duymaktan bıkmayacaktır. Çoğu insan 'zaten biliyor' diye söylememeyi tercih ettikçe, insanlar Seni seviyorum'u az duyar oldu. Ona hatırlattığınıza emin olun. Önemli bir anda olması, güller saçmanız falan gerekmiyor, dişini fırçalarken bile yanağından öpücük alıp seni seviyorum demeniz yetecektir. İnanın önemli.

Ona bir albüm hazırla!

Tamam artık kaset falan olmadığına göre önce boş CD alınacak. Size bir çift olarak anlam ifade eden şarkıları ya da eğer yeni çıkmaya başladıysanız sizin için önemli şarkıları bu albüme koyun. 'Yağmur yağarken dinlenilecek albüm' tarzı bir tema da işleyebilirsiniz. Önemli olan yaptığınız şeyin ona özel olması ve Spotify, SoundCloud çağında etrafında bir benzerinin daha olmaması. Arabasında dinler, pc'sinde dinler ya da artık saklar kutuya koyar onu bilemeyiz. Hatta eğer yapabiliyorsanız tatlı bir kapak yapın, beraber fotoğrafınız mı Photoshoplanır, yoksa temaya uygun cici bir resim mi seçersiniz orası size kalmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hem kendini hem de onu heyecanlandırmak için özel bir iç çamaşırı giy!

En güzel gecelerin önemli mimarlarından biri de seksi iç çamaşırları oluyor. Partnerinizin sevdiği renk ve modeli biliyorsanız, doğru iç çamaşırı satın almaya! Partneriniz kapıyı çalıp da eve geldiğinde göreceği ilk şey, sizin en seksi halinizle verdiğiniz o iddialı poz olsun! Daha büyük bir sürpriz olabilir mi? Hiç sanmıyoruz. 😝

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
19
14
6
5
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın