Görüş Bildir
Haberler
Parmak Uzunluğuna Göre Eril Enerjin mi Baskın Dişil Enerjin mi?

Parmak Uzunluğuna Göre Eril Enerjin mi Baskın Dişil Enerjin mi?

El parmaklarımızın; eril ve dişil enerjimizi belirleyebileceğini biliyor muydunuz? Testosteron ve östrojen seviyenizden anne karnındayken en yüksek olanı; eril - dişil özelliklerinizden hangisinin baskın olacağını bizlere gösteriyor. 

Siz, doğuştan dişil mi eril mi yoksa nötr müsünüz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yukarıdaki görsele göre, parmakların hangisi gibi gözüküyor?

Yukarıdaki görsele göre, parmakların hangisi gibi gözüküyor?

Doğuştan Eril Enerjin Baskın!

Doğuştan Eril Enerjin Baskın!

Eril enerji, başlatma enerjisidir. İlk adımı eril enerjili olan atar. Ateş, onun element olarak temsilidir. Sorumluluk ve karar alma mekanizması senin doğanda var. Atak ve tez canlı birisin. Bir şeylerin senin ayağına gelmesini beklemektense, gider o şeyi sen alırsın. Zikzaklara girmekten hiç hoşlanmazsın. Netlik senin için oldukça önemli. Sen, net olmayı sever ve karşındaki kişilerden de net olmalarını beklersin. Beyninin sol tarafı, sağ tarafına nazaran daha aktif çalışır. Hızlı çözümler üretebilirsin. Zaten yavaşlığı da hiç sevmezsin. Güç, senin hayatının ana teması. Gücünü gösterebileceğin, göz önünde olabileceğin savaşlara girmekten hiç çekinmezsin. Bir şeylere karşı çıkmak ve burnunun dikine gitmek senin için vazgeçilemez bir hobi. Duygularınla hareket etmek yerine mantığını her zaman bir adım daha öne geçirmeyi tercih edersin.

Doğuştan Dişil Enerjin Baskın!

Doğuştan Dişil Enerjin Baskın!

Yan enerjisidir. Feminen ve pasif olandır. Zorlu karar alma durumlarına girmeyi sevmez, bu ona bütünüyle karmaşık görünür. Bu yüzden içten içe sende de zor olandan kaçma ve konfor alanını terk edememe gibi etkileri olabilir. Yaratıcılığın oldukça yüksek. Herkesin maviye odaklandığı yerde sen kırmızıyı görebilirsin. Ayrıştırmak değil, birleştirmek temel misyonundur. Farklılıkları bir arada tutmak, senin içgüdüsel bir özelliğin. Altıncı hissinin oldukça kuvvetli olması muhtemeldir, bir şeyleri olay gerçekleşmeden önce sezen kişi sen olabilirsin. Empati yapabilir ve insanlarla, hayvanlarla kolaylıkla duygusal bağlantılar kurabilirsin. Sen su enerjisisinin toprakla buluşması gibisin. Sakin bir yapın var. Fakat kolaylıkla duygusal çalkantılara meyil edebilirsin. Atik biri değilsin. Besleyici ve şefkatli olmak içinden gelir. Yaşadığın hayat senin için bir savaş alanı değil de bir barış alanı olmalıdır. Huzur bulduğun yerlerde olmayı seven, gelenekçi bir tarafın var. Çevrendekileri mutlu ettikçe kendi de mutlu olan bir yapın var. Sen paylaştıkça her şeyin bolluğu çoğalıyor.

Sen Doğuştan Nötr Enerjiye Sahipsin!

Sen Doğuştan Nötr Enerjiye Sahipsin!

Sen eril ve dişilin dengeli bir şekilde doğmuşsun. Yeri geldiğinde sezgilerini ve duygularını ön plana geçirirken; yeri geldiğinde de mantığını ve kıvrak zekanı öne çıkarıyorsun. Bir şeyi yapman için kendine olduğu kadar çevreye de faydalı olmak zorunda o şey. Ben merkezci biri değilsin. Kolaylıkla çevresine ayak uydurabilen bir yapın var. Hayatının çoğunu dengeli bir insan olarak geçiriyorsun. Aşırıya kaçmayı da, aşırıya kaçanları da hiç sevmiyorsun. Bu her konuda böyle. Fanatizm sana göre korkunç bir şey. Açık fikirlisin. Neşeli bir iç dünyan var. Melankolik bir ruh haline sahip olduğun dönemlerde, biraz dinlenip kendini toparlayabiliyorsun kolaylıkla. Kendi ihtiyaçlarına kulak vermeyi bildiğin için, hayat senin karşına güzel fırsatları çıkartıyor. İş hayatında oldukça başarılısın. Ne zaman dişil ne zaman eril enerjini kullanman gerektiğini biliyorsun. Nabza göre şerbet verdiğin anlarda, ortamı kolaylıkla yumuşatabiliyorsun :)

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
13
10
9
5
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berfin Kılıç

Onediocum canım sen salak mısın kendinde misin

Sıla Gündüz

Doğuştan Eril Enerjin Baskın!

dekuxkirishima

Doğuştan eril enerjin baskın!