Görüş Bildir
Haberler
Parmak Uzunluğun Karakterin Hakkında Neler Söylüyor?

Parmak Uzunluğun Karakterin Hakkında Neler Söylüyor?

Ecivicivokke
09.09.2022 - 16:47

Parmak uzunluğumuz karakterimiz hakkında bazı bilgiler verir. 

Merak ediyorsan, haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elin hangisine benziyor? Seç bakalım!

Çekici!

Yüzük parmağı işaret parmağından daha uzun olan insanlar genellikle çekici ve cazibe sahibi insanlardır. Sen de onlardan bir tanesisin! Cazibene kapılanlar bir daha etkisinden çıkamıyor. Çok geniş bir çevren var ve hayatı fazlasıyla dışa dönük yaşıyorsun. Sosyal aktivitelerde bulunmak hoşuna gidiyor, zamanının çoğunu sevdiklerinle dışarda geçiriyorsun. Yeni insanlarla tanışmaktan ve yeni şeyler keşfetmekten aşırı derecede keyif alıyorsun. Karşına çıkan problemleri hızla çözebiliyorsun ve tam bir iş bitiricisin. Etrafındakiler yardıma ihtiyacı olduğunda ilk sana geliyor. En akıllıca tavsiyeleri genellikle sen veriyorsun ve sana derdini anlatanları hiçbir zaman yargılamıyorsun. Bu tavrın çevrendeki insanların senden daha da fazla etkilenmesini sağlıyor!

Öz güven sahibi!

Yüzük parmağı işaret parmağından kısa olan kişilerin en belirgin özelliği öz güvenlerinin yüksek olmalarıdır. Sen; dertlerini, sıkıntılarını ya da başına gelen herhangi bir zorluğu tek başına aşmaktan hoşlanıyorsun. Çoğu zaman yardım çağırmıyorsun çünkü kendi başına halledebileceğine dair inancın her zaman yüksek. Başarıyı ve övgüyü her zaman tek başına almak istiyorsun. Hırslı bir yapıya sahipsin ve kafana koyduğun şeyden kolay kolay vazgeçmiyorsun. Girdiğin her ortamda dikkatleri üzerine toplayabiliyorsun, kalabalık mı değil mi fark etmeksizin kendini çok iyi yansıtabiliyorsun. Bildiğin konularda konuşmaktan ya da herhangi bir konuda fikrini yansıtmaktan hiçbir zaman çekinmiyorsun. Hiç kimseden çekinmiyorsun, hepimiz insanız cümlesi senin için hayat felsefesi niteliğinde!

Sakin!

Yüzük parmağı ve işaret parmağının uzunluğu eşit olan kişiler genellikle ortamdaki gerginliği azaltan sakin kişilerdir. Sen, tartışmalarda ve gerginliklerde orta yolu bulan kişisin. Bunu yapmak için her zaman iyi bir yol bulabiliyorsun ve tartışmaları sakinleştirebiliyorsun. Kendin farkındasın ki hayat gerginlikler ve tartışmalar yaşamak için çok kısa.  Zaman zaman senin de sinirlerinin bozulduğu oluyor ama bunun olması için sabrının tamamen tüketilmesi gerekiyor. İlişkilerine sadık ve güvenilir birisin. Seninle bir ilişkiye başlayan sana gözü kapalı bir biçimde güvenebiliyor, hiç arkasına bakmıyor. Sen nerede nasıl davranacağını çok iyi biliyorsun ve dışarıdan hiçbir müdahaleye ihtiyaç duymuyorsun. Sevdiğinde çok iyi yansıtabiliyorsun, karşındakine değerli hissettirebilmek için elinden gelen her şeyi yapıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
13
10
5
4
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın