Görüş Bildir
Haberler
Pantene Altın Kelebek En İyi Erkek Oyuncusu Çağlar Ertuğrul'dan Olay Yaratan Tamer Karadağlı Göndermesi!

Pantene Altın Kelebek En İyi Erkek Oyuncusu Çağlar Ertuğrul'dan Olay Yaratan Tamer Karadağlı Göndermesi!

GNS
05.12.2021 - 22:25

47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nin Zorlu PSM'de sahipleriyle buluştuğu gecede ünlülerin her hareketi olay yaratmaya devam ediyor. Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Cemre Baysel, Demet Özdemir gibi güzel oyuncuların kıyafetleriyle geceye damga vurmasının yanı sıra, Pantene Altın Kelebek En İyi Erkek Oyuncu Ödülü kazanan Çağlar Ertuğrul'un ödül konuşması geceye bomba gibi düştü. Nihal Yalçın ve Tamer Karadağlı'ya gönderme yapan oyuncu herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pantene Altın Kelebek Ödülleri geceye damga vurmaya devam ediyor. Çağlar Ertuğrul'un Altın Kelebek En İyi Erkek Ödülü kazanması ve üstüne yaptığı konuşma ise herkesi şaşkına çevirdi. Altın Portakal ödül töreninde yaşananlarla ilgili Tamer Karadağlı ve Nihal Yalçın'a gönderme yapan Ertuğrul izleyenleri şoke etti. İşte detaylar...

Bu O Törenlerden Değil

Bu O Törenlerden Değil

TRT 1'de pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat dizisinde MİT ajanı Serdar karakterini canlandıran ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul da Altın Kelebek En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. Sahneye çıkan Ertuğrul, ödülünü aldıktan sonra teşekkür konuşması yaptı.

Ünlü oyuncu, teşekkür konuşması sırasında aniden arkaya döndü. Altın Portakal'da Nihal Yalçın ve Tamer Karadağlı arasında yaşanan polemiğe gönderme yapan Ertuğrul, 'Arkamda biri mimik yapıyor zannettim' dedi. Sunucu Cem Davran ise 'Bu o törenlerden değil, ne güzel kenarda duruyor' dedi.

Ne Yaşanmıştı?

Ne Yaşanmıştı?

58’inci Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Nihal Yalçın, 'Zuhal' filmindeki performansıyla 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülmüştü. Sahneye çıkan Nihal Yalçın, ödülü almadan konuşma yapmış, Tamer Karadağlı ise elindeki ödülle arkada beklemişti. Karadağlı, Yalçın'ın konuşması esnasında sıkıldığını belli eden jest ve mimikleriyle dikkat çekmişti.

Konuşmasının ekip arkadaşlarına teşekkür ettiği kısmında Karadağlı aniden ödülü Nihal Yalçın'a takdim etmişti. Seyircilerin alkışladığı o anlarda Yalçın ise şaşkınlığını gizleyemeyerek, 'Kim verdi ödülü?' diye sormuştu. Daha sonrasında ise Karadağlı'ya dönerek 'Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?' ifadelerini kullanmıştı. Karadağlı ise ''Ödülünüzle birlikte konuşun'' yanıtını vermişti.

Çağlar Ertuğrul Ödül Konuşması

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
6
4
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın