Görüş Bildir
Haberler
Özgüveniyle Kendine Hayran Bırakan Aslan Burcu Kadınlarını Tanıyoruz

Özgüveniyle Kendine Hayran Bırakan Aslan Burcu Kadınlarını Tanıyoruz

astrooo
28.09.2022 - 07:01

Aslan burcu kadını kendini fazlasıyla seven ve değer veren bir burçtur. Aslan burcu kadınının özgüveni her halinden belli olur. Gururlu ve kibirlidir. Ona yapılan herhangi bir saygısızlığa tahammül edemez. Aniden parlayabilir. Sakinleştirmek içinse bol bol öven sözler söyleyebilirsiniz. İltifata zaafı vardır.

Sürekli ilgi isterler ve bu karşı taraf için çok yorucu bir hale gelse de o bunun zaten olması gereken olduğuna inanır. Dostlukları tartışılmaz, güvenilir ve sadık dostlardır. Dış görünüşüne mutlaka çok önem verir. Kendine öz saygısı yüksek olan bir burçtur. Hırslı kadınlardır ve mutlaka iş hayatında bunu gösterirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslan burcu kadını oldukça dikkat çekici, tutkulu ve akıllıdır. Kendilerine olan özgüveni onları diğer insanlardan ayrıştırır.

Mükemmeliyetçidir ve her şeyin en iyisine layık olduklarını düşünürler. Son derece gururludurlar. Hiçbir şey gururlarının önüne geçmez. İnsanlara karşı duvarları vardır ve onlara yaklaşmak için önce o duvarları aşmanız gerekir.

Lükse düşkün bir burçtur. Pahalı zevkleri vardır, çünkü en iyisini hakkettiklerine inanırlar.

Onları özensiz bir şekilde görmeniz zordur. Tipik bir dişi aslan aynanın karşısında saatlerini geçirir. Kimse övmezse kendi kendini över. Ne kadar mükemmel bir insan olduğunu düşünür.

Kinci değillerdir fakat oldukça kararlılardır. Gururları her zaman önde geldiği için geri adım atamazlar. Haksız olduklarını kabullenemezler.

Kinci değillerdir fakat oldukça kararlılardır. Gururları her zaman önde geldiği için geri adım atamazlar. Haksız olduklarını kabullenemezler.

Oyunlar oynamayı sevmez aslında, duygusal manipülasyonlarda bulunmaz veya insanların arkasından iş çevirmez. Bir şey yapmak ya da söylemek isterse bunu zaten sizin gözlerinizin içine bakarak yapar.

Sevgisini de nefretini de yüksek duygularla yaşar. Ama bu durum biraz sizin aranızda ki samimiyete bağlıdır.

Samimiyeti olmayan insanlara karşı zaten soğuktur. Her zaman insanlara karşı bir mesafesi vardır. Kolay kolay insanlarla yakın bağlar kuramazlar. Uzun ve güvene dayalı bir ilişki kurmalısınız. Böylece size kendini rahatlıkla açabilirler.

Gösterişi çok ama çok severler. Her daim parlaması gerektiğini düşünür. Lükse olan düşkünlüğü bu yüzdendir. Gösterişsiz şeyleri gereksiz bulur.

Sosyal ortamlar da oldukça fazla boy gösterirler fakat her zaman kendilerini göstermeye çalışıp ortalara atılmazlar. Bekler, izler ve bakar. Fark edilmeyi bekler kısacası ve fark edilmezse egosu zedelenebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslan burcu kadınının flörtöz bir yapısı vardır. Erkeklerin onla flört etmesine ve iltifatlar yağdırmasına izin verir, karşılık vermese de bundan rahatsız olmaz.

Her zaman göz önünde, konuşulan bir insan olmak isterler. Bu yüzden genellikle çok sosyal ve hareketli bir hayatları olur. Eğlence hayatını ve kendilerini gösterebilecekleri ortamları severler.

Her zaman enerjik bir yapısı olduğunu söyleyemeyiz. Kendilerini iyi hissetmedikleri sürece insan içine çıkmazlar.

Her ne kadar özgüvenli olsalar da dış görünüşüne veya kendine yapılan olumsuz eleştirileri kaldıramaz ve oldukça fazla tepkiler gösterebilirler. Muhtemelen kötü yorumlarda bulunan insanlarla da bir daha görüşmezler. Çünkü egosunu zedeleyecek insanları çevresinde istemezler.

Oldukça cömert bir kişiliğe sahiptir. Hem kendisine hem de çevresine karşı böyledir, bu yüzden biraz savurgan olabilir. Her şeyin en iyisine sahip olmak isterler.

Aslan burcu kadını için değerli olmak biraz zordur. Bu yüzden az dostu vardır. Anlayacağınız öyle herkesi kendine layık görmez. Arkadaşlarını da en az kendi kadar önemser ve değer verir.

Aslan burcu kadını ilişki de otoriterdir. Fakat karşısında insanın da otoriter olmasını ister. Çevresine söz geçiremeyen erkeklerden hoşlanmazlar.

Aslan burcu kadını ilişki de otoriterdir. Fakat karşısında insanın da otoriter olmasını ister. Çevresine söz geçiremeyen erkeklerden hoşlanmazlar.

Mutlaka lider ruhlu ve baskın bir kişilik olmalısınız. Ancak bu şekilde dikkatini çekebilirsiniz. Kendin de olan özellikleri karşısında ki insandan da bekler. Mutlaka dış görünüşünüze önem göstermelisiniz. Her zaman ilgili ve düşünceli olmalısınız. Egosunu okşayacak ve onu el üstünde tutacak erkeklerle birlikte olmak isterler. Birlikte oldukları erkeklerin koruyucu ve sahiplenici olmasından hoşlanırlar. Zaaflarını çözdüğünüz de o kadar da zor insanlar olmadığını göreceksiniz.

Her anlamda çok iyi bir partnerdir. Yoğun duygularla ilişkisini besler. Tutkulu ve sadıktırlar ve karşılığını tam bir şekilde görmek ister. Görmediği takdir de sizden uzaklaşır ve kararlı kişiliği size tekrardan bir şans vermesini engeller.

Kendine ve yaptığı her şeye özen gösterdiği için ilişkisine de büyük özen gösterir. Özgürlüğünün kısıtlanmasından hoşlanmaz. Kendi alanına saygı duyulmasını ister. Kendi hayatını hiçbir zaman bir köşeye atmazlar.

Daha fazla içerik için;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın