Görüş Bildir
Haberler
Özgecan'ın Katili, Suriyeli Kadın Kamuflajıyla Gömüldü

Özgecan'ın Katili, Suriyeli Kadın Kamuflajıyla Gömüldü

Deniz Gök
15.04.2016 - 19:40 Son Güncelleme: 16.04.2016 - 12:00

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın Adana'da cezaevinde öldürülen katili Suphi Altındöken için 5'inci günde mezar yeri bulundu. Altundöken'in cenazesi ailesi tarafından alınarak dün gece Mersin'de adı açıklanmayan bir mezarlığa defnedildi. Morg çıkışında cenazenin Altundöken'e ait olduğu anlaşılmaması için tabuta kadın eşarbı konuldu. Gazetecilere de cenazeyle ilgili, 'Bir Suriyeli kadın cenazesi alıyoruz' açıklaması yapıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Günlerdir morgda bekleyen Altındöken'in cenazesi defin için önce Mersin'e götürülmüş, köylülerin itirazları üzerine yeniden Adana'ya getirilmişti. 

Anne Altundöken de Adana'daki belediyelerin mezar yeri vermemesi üzerine 'Öldü daha ne olsun. Çöpe mi atayım' diyerek feryat etmişti.

Suriyeli kadın cenazesi görüntüsü verildi

Suriyeli kadın cenazesi görüntüsü verildi

Dün gece, yakınları ve ailenin avukatı tarafından Adana Devlet Hastanesi morgundan alınan cenaze, bir pikaba konuldu. Gazetecilere cenazeyle ilgili 'Bir Suriyeli kadın cenazesi alıyoruz' açıklaması denildi. Bu yolla gazetecilerin takibinden kurtulmak isteyen aile, tabutun üzerine de bir eşarp örttü.

Gazetecilerin takibi engellendi

Adana-Osmaniye otoyolunda bir süre Osmaniye yönüne giden pikap, daha sonra Mersin'e yöneldi. Bir grup gazeteci de araçlarla pikabı takip etti.

Adana-Mersin otoyolu Tarsus kavşağında kontrol noktası oluşturan polis ekipleri, cenazeyi taşıyan pikabın geçişine izin verip, gazetecilerin araçlarını durdurdu.

Cenazenin gizli tutulan bir yerde, gece karanlığında defnedildiği öğrenildi.

Saldırı şüphelileri başka cezaevine nakledildi

Suphi Altındöken’i tabancayla vurarak öldüren hükümlü Gültekin Alan ile olaya karıştıkları öne sürülen hükümlü Ahmet Tekin Baykal, tutuklu Ferhat Yüksel ve hükümlü Hüsamettin Bağlar başka cezaevlerine nakledildi. 

Güvenlik nedeni ile 4 şüphelinin hangi cezaevine gönderildiği ise açıklanmadı.

Olayla ilgili tutuklanan infaz koruma memuru Hacı Ahmet Özdoğan ile hükümlü Hüsamettin Bağlar’ın eşi Gamze Bağlar’ın ise Kürkçüler Cezaevi’nde tutuklu olduğu öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Necmettin Altındöken’in durumu iyi

Necmettin Altındöken’in durumu iyi

Ayrıca, aynı saldırıda vurulan ve tedavisi süren baba Necmettin Altındöken’in sağlık durumunun iyi olduğu, hayati fonksiyonlarının normale döndüğü belirtildi.

Ayrıca baba Altundöken'in oğlunun cenazesine katılmasının beklenmediği öğrenildi.

Eve dönerken öldürülmüştü

Eve dönerken öldürülmüştü

Çağ Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan 11 Şubat 2015 günü okuldan çıktıktan sonra evine gitmek için Mersin'e sefer yapan, Suphi Altındöken'in kullandığı minibüse binmişti. 

İddianameye göre Atındöken, Özgecan Aslan'a cinsel saldırı amacıyla saldırmış ve direnmesi üzerine Aslan'ı darp etmişti. 

İddianamede, Özgecan Aslan'ın bayılmasının ardından arkadaşı Fatih Gökçe ile babası Necmettin Altındöken'i çağıran Altındöken'in genç kızı öldürdüğü, daha sonra üç kişinin anlaşarak cesedi yaktığı belirtilmişti.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kayzer Soze

Çok büyütüldü bu konu Diyanet İşleri Başkanımızın kıldıracağı cenaze namazı ile Ensar Vakfı`nın bahçesine gömülebilinirdi ya da "tecavüze uğrayan kadın ölsün... Devamını Gör

Alla Yo

öneriler güzel.

albay

öldürülmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

Batuhan Ünal

adam gazinocu kim bilir neden girdi içeri kötü kötüyü öldürünce iyi olmaz

gorkemkaan

yatacak yeri yok dedikleri bu işte!!