Görüş Bildir
Haberler
Özdağ Kararını Erteledi: Kılıçdaroğlu’yla Tekrar Görüşecek

Özdağ Kararını Erteledi: Kılıçdaroğlu’yla Tekrar Görüşecek

Kübra Köklü
23.05.2023 - 12:52 Son Güncelleme: 23.05.2023 - 13:09

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit ÖzdağCumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna ilişkin Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile yeniden bir görüşme yapacaklarını açıkladı. 'Biz cehennemin kapılarını hâlâ kapatmaya çalışıyoruz' diyen Özdağ, Sinan Oğan ile aynı düşünmediklerini de vurguladı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Yarın Zafer Partisi’nde ortak açıklama yapacağız'

'Yarın Zafer Partisi’nde ortak açıklama yapacağız'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 'Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna ilişkin Zafer Partisi'nin kararına dair açıklamalarda bulundu.

Özdağ'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

'Yürüyen bir süreç var. Oldukça ciddi bir mesafe kaydetmekle birlikte henüz sonuçlanmadığı için bugün akşam Kılıçdaroğlu ile Hatay dönüşü bir toplantı daha yapacağız.

İmzaya bağlanması için yüz yüze bazı görüşmeler yapılması gerekiyor. Bu görüşmeleri bu gece gerçekleştireceğiz inşallah. Burada da şu ana kadar olumlu gelişen süreci bu aşamada da olumlu gerçekleştireceğimizi umuyoruz. Bunu başarabilirsek eğer yarın saat 11.00'de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile burada bir açıklama yapmayı planlıyoruz.''

Ümit Özdağ ayrıca Sinan Oğan ile aynı düşünmediklerini de vurgulayarak, ''Biz Sinan Bey'le yola çıkarken cehennemin kapılarını kapatmak için yola çıktık. Biz cehennemin kapılarını hâlâ kapatmaya çalışıyoruz' dedi.

'Babanızdan aldığınız güvenli Türkiye'yi torunlarınıza emanet etmek istiyorsanız, sandığa davet ediyoruz'

'Babanızdan aldığınız güvenli Türkiye'yi torunlarınıza emanet etmek istiyorsanız, sandığa davet ediyoruz'

Açıklamalarına devam eden Özdağ, ''Biz sadece Zafer Partisi'ne oy veren yurttaşlarımıza değil, sadece ZP'nin ve Ata İttifakı'nın göstermiş olduğu adaya, Sinan Bey'e oy veren değerli seçmene değil, bütün adaylara oy veren seçmenlere çağrıda bulunuyoruz. Türkiye 'göçmenistan' olmasın diyorsanız, babanızdan aldığınız güvenli Türkiye'yi torunlarınıza emanet etmek istiyorsanız, sandığa davet ediyoruz. Oy verin Türkiye, Türkiye olarak kalsın' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
52
19
9
8
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
000

ay desteklemezseniz desteklemeyin ya.. Allah Allah. Ne uzattınız Allah aşkına. Türk kadınına değer veriyosanız, mültecilerin gitmesini istiyorsanız, ekonomid... Devamını Gör

ÜmitYlmz

Dayı siz napıyorsunuz. Amacınız nedir. Komediye döndü seçim.

Ashley

şu yaşıma geldim ben böyle bir secim görmedim. sanarsin futbolcu transferi yapacaklar. aga bize forvete oyuncu lazim. defans ortasaha degil. forvet... ilerle... Devamını Gör