Görüş Bildir
Haberler
Oyunu Kullanan Muharrem İnce: 'Eski Arkadaşlarım Dahil Hepsine Dava Açacağım'

Oyunu Kullanan Muharrem İnce: 'Eski Arkadaşlarım Dahil Hepsine Dava Açacağım'

Seçime 3 gün kala adaylıktan çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, oyunu Ankara Yaşamkent Şener Çakmak Anadolu Lisesi'nde kullandı. İnce, 'Ortada bir kaset yok. Eski arkadaşlarım dahil' dedi. YSK Başkanı Ahmet Yener, Muharrem İnce'ye verilen oyların geçerli sayılacağını açıklamıştı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Ne kaset komplosu? Ortada bir kaset yok'

'Ne kaset komplosu? Ortada bir kaset yok'

Oyunu kullanması sonrası açıklamalarda bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 'Haberleri yanlış yapıyorsunuz. Ortada bir terör örgütü var. Bir porno sitesinden almışlar görüntüleri, benim kafamı yapıştırmışlar. Ne kaset komplosu? Ortada bir kaset yok. Rica ediyorum haberleri doğru yapın. Ama bunları ortaya çıkartan FETÖ. Ama bunu yayanlar var ya, hepsine dava açacağım. Eski arkadaşlarım dahil. Her birine dava açacağım' dedi.

İnce'ye verilen oylar geçerli sayılacak

İnce'ye verilen oylar geçerli sayılacak

'Bunu memleketim için yapıyorum' diyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 11 Mayıs'ta partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamada adaylıktan çekildiğini açıklamıştı. YSK Başkanı Ahmet Yener, Muharrem İnce'ye verilen oyların geçerli sayılacağını duyurdu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
79
54
23
12
8
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Countess Rain

Umarım söylenenler komplo teorisidir. Umarım Akp, İnce ile anlaşıp kaybetmeleri durumda seçimi iptal ettirmek için İnce olayını kullanmaz.

ömer

“İnce proje” adaylıktan çekildi geçerli nasıl sayılacak boşa gitsinde nasıl giderse gitsin….

omer ali

bir insan kendini nasıl bitirir, tez konusu...