Görüş Bildir
Haberler
Oyuncular Hakeme Saldırdı

Oyuncular Hakeme Saldırdı

Fatih
15.03.2015 - 00:59
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şırnak'ta oynanan Şırnak Şehri Nuh Spor ile 1960 Silopispor arasında oynanan maçta olaylar çıktı. Şırnak Şehri Nuh Spor takımı oyuncularının hakem Alper Çelik'i yumruklaması üzerine maça önce ara verildi, daha sonra ertelendi. Futbolcular tarafından tartaklanan hakem Alper Çelik ise hastaneden darp edildiğine dair rapor alarak şikayetçi oldu.

Şırnak 1'nci Amatör Ligi'nde oynayan Şırnak Şehri Nuh Spor ile 1960 Silopispor Şırnak şehir stadyumunda karşı karşıya geldi. Şırnak Şırnak Şehri Nuh Spor oyuncusu Fırat Şen'in 30'uncu dakikada attığı gol ile birinci yarıyı önde kapattı. İkinci yarıda ise her iki takım arasında çekişme iyice arttı. 1960 Silopispor oyuncuları Zeki Özer'in 60'ıncı dakika, Akif Özmen ise 82'inci dakika attığı goller ile maçın tansiyonu iyice yükseldi. Maçın son dakikasında artan tansiyon ile Şırnak Şehri Nuh Spor oyuncuları maçı yöneten orta hakem Alper Çelik'e yumruk ve tekmeler ile saldırdı. Kendini yerde bulan hakemi çevik kuvvet polisleri futbolculardan korudu. Polisler kalkanları ile hakemlerin etrafından güvenlik çemberi oluşturdu. Taraftarların ve oyuncuların sahadan çıkartılmasının ardından hakemler polis korumasında sahadan ayrılıp hakem odasına gitti. Hakemler burada bir süre bekledikten sonra maçı ertelediklerine dair verdikleri kararı her iki takımın yöneticilerine iletti. Hakemlerin saldırıya uğradıklarına dair rapor hazırlayıp federasyona sunacakları belirtildi.

Maçın ertelenmesinden sonra Şırna Devlet Hastanesi'ne giden orta hakem Alper Çelik darp edildiğine dair doktor raporu aldı. Çelik daha sonra Şehit Mehmet İşler Karakoluna giderek kendisine saldıran futbolculardan şikayetçi oldu.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/digerligler...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın