Görüş Bildir
Haberler
Oyuncu Olsan Hangi Efsanevi Türk Dizisinde Başrol Olurdun?

Oyuncu Olsan Hangi Efsanevi Türk Dizisinde Başrol Olurdun?

Ecivicivokke
13.01.2022 - 17:00

Çok sevdiğimiz, efsaneleşmiş Türk dizilerinden birinde başrol olsan hangisinde olurdun? Merak ediyorsan;

Seni teste alalım!🤔

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Oyuncu olsaydın seni en çok zorlayan hangisi olurdu?

3. İzlemekten en çok hoşlandığın tür hangisi?

4. Seni en iyi tanımlayan kelime hangisi?

5. Gün içinde yapmaktan en fazla keyif aldığın aktivite hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sana en iyi hissettiren şey nedir?

7. Kaostan hoşlanır mısın?

8. Hangi yaşam tarzı sana daha cazip geliyor?

8. Hangi yaşam tarzı sana daha cazip geliyor?

Leyla ile Mecnun!

Senin karakterin tam Leyla ile Mecnun'a uygun! Hayatında en çok önem verdiğin şey sevdiklerin. Ne yaparsan yap, onlarla olduğunda vaktini çok iyi değerlendirdiğini hissedebiliyorsun. Arkadaşlarını, onlar için canını bile verecek kadar çok seviyorsun. Kendine kurduğun küçük dünyada sadece sevdiklerinin yanında olması senin için yeterli! Samimiyetini hiçbir zaman kaybetmiyor, her zaman herkesle çok rahat anlaşabiliyorsun. Tüm bunlar senin Leyla ile Mecnun'a uygunluğunu kanıtlar nitelikte!

Avrupa Yakası!

Senin karakterin en çok Avrupa Yakası'na yakışıyor. O kadar eğlenceli birisin ki, Avrupa Yakası'nda oynasan reytingler fırlardı resmen! Kötü günler geçirsen bile, hayatın kısa olduğunun farkında olarak yaşıyorsun. Hayatın tadını çıkarmayı hiçbir zaman ihmal etmiyorsun. Senin yanında geçirilen vakitlerde herkesin gülmekten yanakları ağrıyor, çevrene neşe saçıyorsun! Tüm bunlar, seni Avrupa Yakası için mükemmel bir başrol adayı haline getiriyor!

Aşk-ı Memnu!

Sen bir oyuncu olsan, kesinlikle Aşk-ı Memnu'da başrol olurdun! Kaostan besleniyor, ortamda bir karışıklık çıktığında zevkten dört köşe oluyorsun. Senin için hareketli ve karmaşık bir hayat her zaman çok daha keyifli. Hayatındaki karışıklıkları çözmek sana yaşam enerjisi veriyor. Çevren fazlasıyla geniş ve herkes sana fazlasıyla saygı duyuyor. Aşk-ı Memnu'da başrol olmaya fazlasıyla uygunsun!

Kurtlar Vadisi!

Sen bir dizide başrol olsan bu kesinlikle Kurtlar Vadisi olurdu! Sen dışarıdan sert gözüken ama aslında kendi çevrende oldukça aranan birisin. Seninle bir kez tanışan bir daha senden vazgeçemiyor, nereye gitseler seni yanlarında görmek istiyorlar. Sevdiklerini fazlasıyla koruyup kolluyor, onları başlarına gelecek en ufak kötülükten bile sakınıyorsun. Sen Kurtlar Vadisi'nde oynamak için aranan bir isim olurdun!

Bu içerikler de ilgini çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
28
24
24
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın