Görüş Bildir
Haberler
Oyun Dünyasına Bir Şekilde Damga Vurmuş, Gamer'ların Yakından Tanıdığı 13 Anne

Oyun Dünyasına Bir Şekilde Damga Vurmuş, Gamer'ların Yakından Tanıdığı 13 Anne

Bugün onların günü! Biz de oyun dünyasının unutamadığımız annelerini sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Keseli Tavşan - Macrotis: A Mother's Journey

1. Keseli Tavşan - Macrotis: A Mother's Journey

Ülkemizden çıkan başarılı yapımlardan olan ve geliştirici koltuğunda Proud Dinosaurs ekibinin oturduğu yapımda anne keseli tavşan olarak bir şekilde ayrıldığımız yavrularımıza yenden kavuşmak için türlü zorlukların üstesinden gelmeye çalışıyoruz.

2. Gece Ana - Skyrim

2. Gece Ana  - Skyrim

Kendisi tam manasıyla bir anne sayılmasa da ona sadık pek çok çocuğa sahip, üstelik bir dediği de iki edilmiyor! Bu çocuklardan en sadığı ise hiç şüphesiz fotoğrafta da gördüğünüz Cicero.

3. Toriel - Undertale

Aramızda kan bağı olmasa da anneliğin yalnızca doğum yoluyla gerçekleşen bir olay olmadığını bir kez daha hatırlatan Toriel tüm iyi niyet ve şefkati ile aklımıza kazınan oyun karakterlerinden.

4. Ana - Overwatch

Kızı Pharah ile birlikte adaletin saflarında insanlık için çarpışan Ana Amari ilerlemiş yaşına rağmen hala keskin gözlü bir sniper ve healer.

5. Amelia Croft - Tomb Raider

5. Amelia Croft - Tomb Raider

Serinin farklı oyunlarında farklı şekillerde bahsini duyduğumuz Amelia Croft'u en çok Tomb Raider: Legend oyununda görmüştük. Lara'nın şimdiki Lara Croft olmasında annesini kaybettiği olaylar bütününün izleri de epey derin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nora - Fallout 4

6. Nora - Fallout 4

Fallout 4'ün iki oynanabilir karakterinden biri olan Nora kendisinden kopartılan oğlunu bulmak uğruna Wasteland'in çorak topraklarında önüne çıkan tüm engellere rağmen kararlı bir biçimde yol alıyor.

7. Freya - God of War

Baldur'un annesi olan Freya hakkında pek çok şey söylemek mümkün olsa da onun oğlunu önemsemediğini yada sevmediğini tüm dengesiz hareketlerine karşın iddia edemeyiz. Her şeye rağmen Freya'da oyun dünyasının unutamadığımız annelerinden.

8. Naru - Ori and the Blind Forest

8. Naru - Ori and the Blind Forest

Kalplerimizi ısıtan bir hikayenin büyüleyici bir atmosferle birleşmesi Ori'nin macerasını bizler için unutulmaz kılsa da bunda Ori'nin üvey annesi olarak da nitelendirebileceğimiz Naru'nun payı büyük.

9. Aya - Assassin's Creed Origins

9. Aya - Assassin's Creed Origins

Kardeşliğin köklerinin atılma hikayesine tanıklık ettiğimiz Origins bizlere ayrıca oğlu öldürülmüş bir annenin intikam uğruna neler yapabileceğini de gösteren harika bir örnek.

10. Scout'un Annesi - Team Fortress 2

Oyun içerisinde net olarak görmesek de mavi takımın Scout'unun annesi pek çok Team Fortress 2 oyuncusu tarafından gülümsenerek hatırlanır. Annesi kırmızı takımın Spy'ı ile bir gönül ilişkisi yaşayan mavi Scout ise durumdan pek de memnun değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Marguerite Baker - Resident Evil 7

11. Marguerite Baker - Resident Evil 7

Anneler kutsaldır buna kimsenin itirazı yok ancak konu Marguerite Baker olunca bir durup düşünmek gerekiyor. Her bir bireyi birbirinden korkunç ailesi ile birlikte bize oyunu zindan eden Marguerite listede yer almayı sonuna dek hak ediyor.

12. Lady Dimitrescu - Resident Evil Village

Yine bir Resident Evil oyunu ve yine akıllara kazınan korkunç bir anne. Devasa bir malikanede ''kızları'' ile birlikte yaşayan devasa Lady Dimitrescu oyun çıkmadan önce bile pek çok oyuncu için unutulmaz olmayı başarmıştı.

13. The Sims Anneleri - The Sims Serisi

13. The Sims Anneleri - The Sims Serisi

Yeri geldiğinde bebeği yere bırakıp hiçbir şey yokmuşçasına köpük banyosuna giren, yeri geldiğinde bebek avazı çıktığı kadar ağlarken yataktan kalkmaya üşenen The Sims serisinin anneleri, sizleri unutmak ne mümkün!

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
10
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın