Görüş Bildir
Haberler
Safiye ve Faik Gibi Birbirinden Ayrı Düşünemediğimiz Oyun Dünyasının 13 İkilisi

Safiye ve Faik Gibi Birbirinden Ayrı Düşünemediğimiz Oyun Dünyasının 13 İkilisi

Oyun dünyasının tehlikelerle dolu zorlu yollarında birbirlerine destek olarak her engeli aşan, birbirinden ayrı düşünemediğimiz 13 ikiliyi derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mario ve Luigi

Oyun dünyasının şüphesiz en meşhur ikilisi bu iki kardeştir. hayatlarımıza 1985 yılında yayınlanan Super Mario Bros. ile giren ikili o tarihten bu yana oyunlar başta olmak üzere sayısız eserde boy gösterdiler.

2. Ratchet ve Clank

PlayStation cephesinin en meşhur ikililerinden olan Rachet ve Clank evrenin farklı köşelerini ziyaret edip maceraya atılırlarken birbirlerine destek olmayı bir an olsun bırakmıyorlar. Bu birbirinden sakar iki karakter aynı zamanda başlarını derde sokmak konusunda da oldukça yetenekli.

3. Elizabeth ve Booker

3. Elizabeth ve Booker

Aralarındaki ilişki oyunun akışından da ötürü oldukça kafa karıştırıcı olan bu ikilinin aralarındaki güçlü bağ tüm bunlara rağmen daha ilk andan kendini belli ediyor. Elizabeth Booker'a girdiği çatışmalarda sağladığı cephane gibi ufak tefek desteklerle de gönlümüzde yer ediyor.

4. Gordon ve Alyx

4. Gordon ve Alyx

Sessiz kahramanımız Gordon Freeman'a ikinci oyundaki maceralarında eşlik eden konuşkan kızımız Alyx Vance dünyanın Combine işgalinden kurtulması açısından da kilit bir rol oynuyor. Bu ikili bir araya geldiklerinde ise tüm insanlığın umudu oluyorlar.

5. Ejderdoğan ve Lydia

5. Ejderdoğan ve Lydia

Tüm insanlığın kaderini değiştirmek için üstlendiğimiz ağır sorumluluğun her adımında yükümüzü paylaşmaya yemin etmiş Lydia da yanımızda. Skyrim pek çok yoldaşa sahip olsa da birçok oyuncu için Lydia'nın yeri hep bir başkadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Naia ve Naiee

6. Naia ve Naiee

Kalplerimizi yumuşacık yapan bir hikayenin iki karakteri olan bu kardeşler yolculukları boyunca birbirlerinden desteklerini asla esirgemiyorlar ve bizlere kolay kolay unutulmayacak bir deneyim vadediyorlar.

7. Bill ve Lance

Pek çoğumuzu alıp çocukluğumuza götüren Contra'nın adları pek bilinmeyen iki cesur savaşçısı Bill ve Lance oyun dünyasının tanıdığı en eski ikililerden. Göğüs göğüse atıldıkları nice çatışmalardan alınlarının akı ile çıkan ikilimiz efsaneler arasındaki yerlerini alıyorlar.

8. Ellie ve Joel

Aile olmanın her zaman kan bağı ile olmadığını bizlere kanıtlayan Ellie ve Joel arasındaki bağ oldukça özel. Tehlikelerle dolu bir dünyada birbirleri için her türlü zorluğa göğüs geren ikili yıllar geçse de aklımızdan silinmeyecek.

9. Vincent ve Leo

9. Vincent ve Leo

A Way Out ile oyunculara takım çalışmasının önemini müthiş bir hikaye ile harmanlayarak gösteren ikilimizin hapisten kaçma maceralarına yanımızda bir arkadaşımız ile beraber tanık oluyorduk. Zira oyunun tek kişilik modu bulunmuyor.

10. May ve Cody

10. May ve Cody

Geliştirici koltuğunda yukarıda yer alan A Way Out gibi yine Joseph Fares'ın oturduğu It Takes Two bizleri May ve Cody çifti ile tanıştırıyor. Tek kişilik oyun modu bulunmayan yapımda ilerledikçe çiftin aralarındaki problemleri aşmasını zengin platform mekanikleri ile harmanlanmış bir biçimde deneyimliyorduk.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kratos ve Atreus

Alıştığımız baba ve oğul ilişkilerinden biraz daha farklı bir kimyaya sahip olan bu ikili birlikte üstesinden geldikleri nice zorluğun ardından tam manasıyla unutulmazlar arasına adlarını yazdırıyorlar.

12. Cortana ve Master Chief

Bir yapay zeka olan Cortana usta bir asker olan Master Chief'in en büyük müttefiki ve aynı zamanda da dostu. Aralarındaki bu iletişim zorlu durumlardan sıyrılmaları için ellerindeki en güçlü silahlardan.

13. Lee ve Clementine

13. Lee ve Clementine

Tıpkı Ellie ve Joel gibi aile olmanın kan bağı ile alakası olmadığını gösteren bir baba kız daha. The Walking Dead evreninin ürkütücü dünyasında hayatta kalmaya çalışan ikili bizleri zaman zaman zorlu seçimlerle de baş başa bırakıyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
9
3
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
BenYanki

Lydia gelme tuzak var... Lydia bodoslama tuzağa kafa atar.

Ergün Zereyak

Listenin yarıdan fazlası zorlama

selin er

joel reisim :(