Görüş Bildir
Haberler
Bir Kerecik Direksiyonuna Geçmek İçin Çok Şey Feda Edebileceğimiz Oyun Dünyasından 13 Araç

Bir Kerecik Direksiyonuna Geçmek İçin Çok Şey Feda Edebileceğimiz Oyun Dünyasından 13 Araç

Kimisi gerçek kimisi hayal ürünü ancak kesin olan tek bir şey var, o da ömrümüz boyunca muhtemelen hiçbirinin direksiyonuna dahi dokunamayacak olmamız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Savaş Otobüsü - Fortnite

Esasen bir okul otobüsü olan araç bu görevi yerine oyuncuları sıcak çatışmaların tam ortasına atıyor. Tepesindeki balon sayesinde uçan otobüs ''keşke gerçek olsa'' dedirten araçlardan.

Batmobile - Batman Oyunları

Batmobile - Batman Oyunları

Belki de en ünlü kurgusal araçlardan olan Batmobile karşımıza ilk kez video oyunlarında çıkmıyor ancak onu gördükten sonra sürmek istemeyecek oyuncu da tanımıyoruz! Yıllar içinde tıpkı Batman oyunları gibi teknolojiyle birlikte gelişim gösteren Batmobile hayallerimizi süsleyen araçlar arasında.

Taksi - Crazy Taxi

Yer aldığı oyunun adının hakkını veren bir araç var karşımızda. Engel tanımayan, şehirde terör estirmemize olanak sağlayan  bu taksinin direksiyonuna oturan kişinin kendine engel olabileceğini hiç zannetmiyoruz.

Drifter Bike - Days Gone

Drifter Bike - Days Gone

Days Gone'ın zombilerle dolu kıyamet sonrası dünyasında en yakın dostumuz olan Drifter Bike hevesten adeta ellerimizin karıncalanmasına neden oluyor. Düşünün bir, altınızda Drifter Bike ve iki yanı da ağaç dolu sessiz sakin bir orman yolu...

Tron Cycle - Tron

Bizlerden çok çok uzak bir geleceğin teknolojisinin ürünü olan bu motosikletler hem havalı görüntüleri hem de çıkabildikleri maksimum hızlar ile hayallerimizi süslemiyor desek yalan olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Warthog - Halo

Warthog - Halo

Halo serisinin en ikonik araçlarından olan Warthog'a sahipseniz sizi korkutacak pek az şey olabilir. Üstün bir atış gücünün yanında sürüş dinamikleri ile de göz kamaştıran Warthog kesinlikle direksiyonuna geçmek istediğimiz araçlardan

Militech Basilisk - Cyberpunk 2077

Militech Basilisk - Cyberpunk 2077

Neredeyse bir uzay gemisine benzeyen bu savaş makinası Militech şirketinin ürettiği en iyi askeri araçlardan biri. Yerden bir miktar yüksekte ilerleyen bu aracın aynı zamanda yıkıcı bir ateş gücü de var.

Porsche 911 Turbo - Cyberpunk 2077

Porsche 911 Turbo - Cyberpunk 2077

Listedeki diğer arabalara göre kullanma olasılığınızın çok daha yüksek olduğu bu araç 2077 yılı için bir klasik konumunda Direksiyon başına geçtiğinizde aracın sahibi Johnny Silverhand'in ruhunun sağınızda oturduğunuzu hissetmeniz işten bile değil.

BMW M3 GTR - Need For Speed: Most Wanted

BMW M3 GTR - Need For Speed: Most Wanted

Yalnızca Most Wanted ile değil, daha pek çok oyunda da karşımıza çıkmış bu araç da listemizdeki çoğu araca göre çok daha ulaşılabilir konumda. Ancak bu bir neslin rüyasını hala süslüyor olmasına engel değil. İçimizden çok çok küçük bir şanslı azınlık da bu güzelliğe sahip...

Buzzer - Far Cry 4

Buzzer - Far Cry 4

Uçmak için oldukça ilkel bir yöntem olsa da hangimiz onu ilk gördüğümüz anda ''keşke benim de olsa'' demedik ki? Bu ufacık tefecik araç boyundan büyük işler başarıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oppressor MK II - GTA Online

Oppressor MK II - GTA Online

GTA Online'ın yazısız bir kuralı varsa o da Oppressor MK II sahibi olan herkesin kaos çıkartma zorunluluğudur. Uçan bir motosiklet olarak tanımlayabileceğimiz araç aynı zamanda füze de fırlatabiliyor. Oyunda bile sahip olamayan biz zavallılara da saklanmak düşüyor. :(

Karting Araçları - Mario Kart

Her biri birbirinden güzel bu ufacık tefecik araçlara atlayıp dostlarınızla yarış yaptığınızı bir düşünsenize. Oyunda bile bu kadar keyifliyse kim bilir gerçeği nasıldır?

Regalia - Final Fantasy XV

Regalia - Final Fantasy XV

Yanınıza en yakın dostlarınızı alıp tıpkı Final Fantasy XV'de olduğu gibi bir yolculuğa çıktığınızı hayal edin. Üstelik altınızda da Regalia var. Ne diyelim, var bir hayalimiz...

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
7
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın