Görüş Bildir
Haberler
Oynayanların Bazıları Kayboldu, Bazıları da İntihar Etti: Asla Oynamamanız Gereken Paranormal Oyunlar

Oynayanların Bazıları Kayboldu, Bazıları da İntihar Etti: Asla Oynamamanız Gereken Paranormal Oyunlar

11.07.2022 - 13:32

Paranormal olaylara, filmlere, dizilere ve hikâyelere hepimiz ilgi duyarız. Bilinmezliğin korkusu tuhaf bir şekilde bizi kendine çeker ve gerçekleri öğrenmek isteriz. Hele bir de işin içinde oyun varsa karşı koymak çok zor olabilir. Ancak birazdan bahsedeceğimiz paranormal olduğu iddia edilen oyunları ve ritüelleri denemenizi asla tavsiye etmiyoruz, demedi demeyin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Window Game (Penceredeki Adam Oyunu)

1. The Window Game (Penceredeki Adam Oyunu)

Kimin kurguladığı bilinmeyen Penceredeki Adam Oyunu, yapılan ritüellerden sonra pencerenizde beliren insan görünümlü bir varlıkla ilgili. Oyunu oynamak için gerekenler ise mum, kibrit ve beyaz boya. Beyaz boya ile evdeki tüm pencerelere göz resmi çizip camı olmayan bir odaya gidin ve gece yarısını bekleyin. Tam 12 olduğunda mumunuzu yakın ve 3 kere 'Lookee-Lookee come and see. Lookee-Lookee you won't find me.' deyin. Bu ritüelleri tamamladığınızda Penceredeki Adam evinize gelir ve pencereleri, kapıları tıklatarak dolaşır. Bu sırada siz evde dolaşırken ona asla yakalanmamaya çalışmalısınız. Tabii sabaha kadar mumunuz da sönmemeli! Güneş doğana kadar bunu başarırsanız tebrikler, oyunu kazandınız. Söylenene göre kazandığınızda 'gelecek görüsü' ile ödüllendirirsiniz. Kaybettiğiniz takdirde ise korkunç bir ölümle karşı karşıya kalırsınız!

2. The Closet Game (Gardırop Oyunu)

2. The Closet Game (Gardırop Oyunu)

Gardırop Oyunu'nu oynamak için ihtiyacınız olan bir dolap ve bir kibrit. Tüm elektronik aletleri kapatıp fişlerinden çektikten sonra gardıroba girip sessizce 2 dakika oturun. 2 dakikanın sonunda kibriti yakın (Bu sırada tabii ki dolapta yanabilecek herhangi bir şey olmamalı.). Bu ritüellerin ardından 'Show me the light or leave me in darkness.' diyerek sessizce bekleyin. Eğer nereden geldiğini bilmediğiniz sesler ve fısıltılar duyarsanız anında kibriti yakın. Oyunu tamamlamak için asla arkanızı dönmeyin, kafanızı çevirmeyin ve gardırobun karanlık olmasına izin vermeyin. Sesler duysanız da duymasanız da oyunu sonlandırabilirsiniz. Tek şart, dolaptan çıkar çıkmaz ışıkları yakmak.

3. The Stairs Game (Merdiven Oyunu)

3. The Stairs Game (Merdiven Oyunu)

Merdiven Oyunu'nun püf noktası, hiçbir şey görmemeniz. Hiçbir şey görmediğiniz takdirde güvende olacaksınız. Bu sebeple oyunu oynarken yanınıza göz bandı alın. Oyuna başlamak için bir merdivenin en alt basamağında durup 6 defa 'I came before you, Lucifer. Open the gates of kingdom for me.' deyin. Merdivenleri teker teker çıkarak basamakları sayın. Kaç adım çıktığınızı sakın unutmayın. En üst basamağa çıktıktan sonra aynı işlemi aşağı inerken tekrarlayın. Basamak sayısı bir fazla olana dek tekrar çıkıp inin. İddialara göre fazladan beliren merdiven, cehenneme giden bir kapı. Yukarı çıkıp indikçe basamak sayıları her seferinde bir tane daha artacak, yani cehenneme bir adım daha yaklaşacaksınız. Oyunun sonunda bir adam belirecek ve size ne yapmak istediğinizi soracak. Cevabınızı verdikten sonra merdivenlerin en üstüne çıkarak gözlerinizi açın. Ritüeli doğru bir şekilde tamamlarsanız dileğiniz gerçek olacak, tamamlayamazsanız sonsuza dek cehennemde kalacaksınız.

4. Charlie Charlie

4. Charlie Charlie

Bu oyunu oynamak oldukça basit. Bir kağıt alıp kağıdın 4 köşesine evet ve hayır sözcüklerini yazın. Kağıdın ortasına kalemleri çapraz bir şekilde yerleştirin. Charlie ile oyuna başlamadan önce 'Oyun oynayalım mı?' diye sormanızda fayda var. Üstteki kalemin ucu Charlie'nin cevabına göre evet/hayır sözcüklerini işaret eder. Sorular sorup onunla sohbet ettikten sonra oyunu bitirmek için tekrar 'Oyunu bitirebilir miyiz?' diye sorun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. The Elevator Game (Asansör Oyunu)

5. The Elevator Game (Asansör Oyunu)

Asansör Oyunu'nu oynamanız için en az 10 katlı bir binaya gitmelisiniz. Yalnız bir şekilde asansöre binin. Ardından sırasıyla 4, 6, 10 ve 5. katlara basın. 4 kata sırayla çıktıktan sonra 1. kata basın ancak asansör sizi 1. kata değil, 10. kata götürecek. Kata geldiğinizde asla arkanıza bakmadan asansörden çıkın. Diğer dünyaya hoş geldiniz! Oyunu bitirmek isterseniz asansöre geri binip ritüeli tekrarlayın.

6. Shoji Aura (Servet Oyunu)

6. Shoji Aura (Servet Oyunu)

Servet Oyunu'na başlamadan önce tarak ve yüzünüzü kapatabileceğiniz bir maske bulun. Ardından karanlık bir kavşağa giderek tarağın dişlerini tırnağınıza sürtün. 3 kere 'Shoji Aura' deyin. Karşınıza bir yabancı çıkacak. Yabancı geldiğinde yüzünüzü maske ile kapatarak ondan servetini isteyin. Eğer servetini vermezse başkalarının gelmesini bekleyin ve sonuç alana kadar ritüeli tekrarlayın. Oyunu dilediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.

7. Bloody Mary (Kanlı Mary)

7. Bloody Mary (Kanlı Mary)

Bloody Mary, belki de en bilinen paranormal oyun. Birçok filme ve diziye konu olan Bloody Mary oyununu oynamak için yapmanız gereken ise gece yarısında, elinizde mumla bir aynaya bakarak 3 kere 'Bloody Mary' demek. Bloody Mary hayaleti geldiğinde size ya kehanetler sunacak ya fiziksel ve ruhsal acı çektirecek. Hangisini yaşayacağınız belirsiz, risk almak ise tamamen sizin elinizde!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
22
19
18
11
10
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
a.a13

eveeet arkadaşlar, asla oynamamanız gereken paranormal oyunların nasıl oynandığına dair her şeyi aynı başlıktan sizler de öğrendiyseniz, şimdi dağılabiliriz ... Devamını Gör

Mikser

Fincanla ruh çağırma oynasak daha mantıklı🤣

SEMAaaaaa

Faydalı bir şey olsa okumam zaten qldkkd