Görüş Bildir
Haberler
Zamanda Yolculuk Yapan Bile Var! Reddit Kullanıcılarının Karşılaştıklarını Söyledikleri Paranormal Olaylar

Zamanda Yolculuk Yapan Bile Var! Reddit Kullanıcılarının Karşılaştıklarını Söyledikleri Paranormal Olaylar

23.06.2022 - 07:35

İnternetin hayatımıza girmesiyle yaşamımızın her detayını farklı platformlarda yayınlayabiliyoruz, talihsiz ve paranormal olaylar da dâhil! Peki, Reddit kullanıcılarının paranormal hikâyelerini duymaya hazır mısınız? Öyleyse derin bir nefes alın çünkü duyacaklarınıza çok şaşıracaksınız!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Avustralya'da Viktorya dönemi yapımı evde büyümüş Reddit kullanıcısı bir sabah uyanıyor ve...

1. Avustralya'da Viktorya dönemi yapımı evde büyümüş Reddit kullanıcısı bir sabah uyanıyor ve...

Reddit kullanıcısı; ailesiyle yaşadığı Viktorya dönemine ait evlerinde bir sabah uyandığında içeriden her zaman alışageldiği tabak, çatal ve sohbet seslerinin yükseldiğini duyuyor. Neden kahvaltıya çağrılmadığını merak edip mutfağa doğru yürüyor ve normalde hiç kapatmadıkları mutfak kapısının kapalı olduğunu görüyor. Kapıyı araladığında gördükleri ise hayret verici: hiçbir şey! Mutlak sessizlik. Sonrasında hemen diğer odaları kontrol etmeye koşuyor ve herkesin uyuduğunu görüyor. Olayı ailesiyle paylaştığında annesi ona hayal gücünün epey gelişmiş olduğunu söylüyor. Garip olan şu ki kullanıcı bu olayı tam dört kez yaşamış!

2. Yeni taşındıkları evlerinde IKEA'dan aldıkları ürünü birleştirmeye çalışan çiftin görünmez eşlikçisi.

2. Yeni taşındıkları evlerinde IKEA'dan aldıkları ürünü birleştirmeye çalışan çiftin görünmez eşlikçisi.

Paranormal olaylar yaşayan kişiler her zaman yalnız olmuyor. Yeni taşındıkları evde partneriyle IKEA'dan aldıkları kitaplığı monte etmeye çalışan bir Reddit kullanıcısı, talimatları takip ederken vidaların ortadan kaybolduğunu görüyor. Daha sonra vidaları arama çalışmalarını sona erdirmeye karar verdiklerinde vidaları rafların birinin üstünde buluyorlar. İşlerine geri dönen çiftin burnuna çok geçmeden bir puro kokusu geliyor ve tahtalardan birinde de tam puro büyüklüğünde yeni açılmış, daire şeklinde bir yanık iziyle karşılaşıyorlar. Ensenizde dolaşan birinin izlerini eşyalar üzerinde keşfetmek sizce de ürkütücü değil mi?

3. İkizinin günah keçisi.

3. İkizinin günah keçisi.

Bir Reddit kullanıcısı, yıllar boyunca olmadığı yerlerde yaptığı davranışlarla suçlandığını iddia ediyor. Kullanıcının iddiasına göre sözde 'ikizi' kendisiyle aynı tip örgü çantayı taşıyor ve tanıdığı insanlarla denk geliyor. Arkadaşları 'ikizi' bir kampüste görürken kendisinin bir başka kampüste bulunduğuna dair kanıtlar sunabiliyor. Büyükannesi bir gün okulu neden astığına dair kendisine epey kızmış ancak okulu asan kişi aslında ikiziymiş. Kişilik bozukluğuyla suçlanmak size de inanması bir hayli güç geliyor olmalı. Fakat kemerlerinizi sıkı bağlayın, bir gün aynı anda aynı siparişi verdikleri bir olay bile yaşanmış! Kasiyerin zihni allak bullak olmuş ancak kendisi ikizi kıl payı kaçırdığını söylüyor.

4. Kilometrelerce uzakta bir yardım çığlığı.

4. Kilometrelerce uzakta bir yardım çığlığı.

Bir Reddit kullanıcısı üniversitedeyken yaşadığı bir olayı paylaşıyor. Kullanıcının anlattıklarına göre duştayken kız arkadaşının 'Neredesin? Sana ihtiyacım var.' dediğini duyuyor ve dışarıda beklediğini sanarak ona 'Duştayım, hemen geliyorum.' diye sesleniyor. Apar topar duştan çıkan genç, dışarıda kimseyi bulamıyor. Daha sonra kız arkadaşını arayıp olayı anlattığında kız arkadaşının aynı saatlerde ailesiyle kavga ettiğini ve tüm gün evde olduğunu öğrenmiş. Kız arkadaşının evinden kilometrelerce uzakta tam olarak aynı sözcükleri kullanarak kendisini çağırması epey etkileyici.

5. Uçan bir cisim yaklaşıyor.

5. Uçan bir cisim yaklaşıyor.

Bir Reddit kullanıcısının 2012'de yaşadığı olay ilginç. Kullanıcı, erkek arkadaşıyla onun ailesini ziyaretten dönerken hava kararmaya başlamış ve daha önce hiç girmedikleri yollardan ilerlemişler. Çok geçmeden uçak sesine benzer bir ses duymuşlar ancak kırsal alanda havaalanı pistinin olmasına pek de ihtimal vermemişler. Daha sonra onlara havadan hızla yaklaşan mavi ve kırmızı ışıklı, üçgen ve kanatlı bir cisim fark etmişler. Arabalarını durdurup kenara geçmişler. Arkalarından gelen bir başka araç sahibinin yüzünden aynı sahneye şahit olduğunu okuduklarında akıllarını oynatmadıklarına emin olmuşlar. Aynı durumda olsanız siz ne yapardınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Davetsiz misafir.

6. Davetsiz misafir.

Bir zamanlar arabasında yaşayan ve zaman zaman arkadaşlarının evinde kalan Reddit kullanıcısı, bir gün eski çiftlik evinde yaşayan arkadaşlarının evlerinde uyuyakaldığında uyku felci geçirdiğini aktarıyor. Gördüğü şey ise sabahlık giymiş küçük bir kız çocuğu. Çığlık atarak uyandıktan sonra arkadaşlarına gördüklerini anlatıyor, arkadaşları ise ona kahkahalarla gülüyor çünkü kızı taşındıklarından beri tanıyorlarmış, hatta bir adı bile varmış: Mutfak Güzeli. Yüzlerce yıl önce bu topraklarda yaşayan bir aile, kızlarını gölette boğulması sonucunda kaybetmiş ve kız sıklıkla etraftakilere görünüyormuş. Kullanıcının teorisine göre kızın mutfakta takılmasının sebebi halı kaplı yüzeyleri çok sevmemesinden kaynaklanıyormuş. Mutfaktaki küçük adımlarını ve dolapların açılıp kapanma seslerini bile duymuşlar. Küçük kız kedilerle oynamayı da çok seviyormuş, böylelikle onların gündelik hayatlarının bir parçası hâline gelmiş.

7. Zamanı ve mekânı büken birtakım olaylar.

7. Zamanı ve mekânı büken birtakım olaylar.

Yollar sakin bir akşam geçirmek için her zaman pek tekin olmayabiliyor. Bir Reddit kullanıcısı, eşiyle 20'li yaşlarının başında yağışlı bir akşamda arabayla dolaştıklarını hatırlıyor. Birden bir ışık yanıyor ve 15 dakika boyunca seyir hâlinde olmalarına rağmen hâlâ aynı yerde olduklarını fark ediyorlar. Etrafta hiçbir ev ya da aracın olmadığını görüyorlar. İkisi de uzaylılara inanmasa da paranormal olaylara mantıklı bir açıklama bulmak her zaman mümkün değil.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
15
8
6
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurettin Bayar

Gece vakti sabah iş görüşmesine gideceğimi unutarak uyuyordum ki, aklıma ütülenmemiş gömleğim geldi "sabah zor uyanırım" diye kalktım ütülemeye başladım, ben... Devamını Gör

o yorum yapılacak

Ütüyü de yapaymış bari hazır gelmişken

Paranormal olaylar yaşamış Reddit kullanıcıları değil, götü açık uyumuş Reddit kullanıcıları demelisiniz... Şu pussysine (diğer kelimeyi yazmama izin vermedi... Devamını Gör

Great work

At yalanı s*kim inananı