Görüş Bildir
Haberler
Oynadıkları Futbol Yeterli Olmayınca Turnuvada Erken Havlu Atmak Zorunda Kalan Takımlar

Oynadıkları Futbol Yeterli Olmayınca Turnuvada Erken Havlu Atmak Zorunda Kalan Takımlar

hereditary
08.07.2021 - 14:00

2020 Avrupa Şampiyonası heyecanı tüm hızıyla devam ederken, elenmesi beklenen ve bunun yanında beklenmedik şekilde turnuvaya veda eden takımları inceledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Portekiz

Portekiz

Portekiz, hatırlayacağımız üzere bir kez bu kupanın sahibi olmuştu. Rekorlarına yenilerini ekleyerek efsanevi kariyerine devam eden Cristiano Ronaldo'lu ekipten beklenti büyüktü; ancak rakipleri de bir o kadar iddialı olan bir başka ekipti. Belçika, 1-0 galip geldiği maçın ardından Portekiz'in umutlarını sona erdirdi. Gol, Meunier'nin asistiyle Thorgan Hazard'dan gelmişti.

Hırvatistan

Hırvatistan

Şampiyonada şimdiye kadar izlediğimiz en gollü maçın ardından Hırvatistan'ın yeterli bir futbol ortaya koyamadığını söylemek zor. Yine de, bu maçla rakip İspanya'nın hiç şakasının olmadığını net bir biçimde gördük. Heyecan dolu maçın 90+2. dakikasında sahneye çıkan Pasalic son sözü uzatmalara taşıyıp takımını umutlandırsa da, uzatmalarda peş peşe gelen 2 golle İspanya kesin bir galibiyet aldı. Böylece belki de son Avrupa Şampiyonasına çıkan Luka Modric ve arkadaşları trajik bir yenilgiyle kupaya veda etti.

Almanya

Almanya

Bir sürpriz de İngiltere - Almanya maçından geldi. Turnuvanın favori ekiplerinden Almanya'da Werner, Havertz, Müller gibi form durumunu basitçe 'ateş' olarak tanımlayabileceğimiz isimler yer alsa da bu durum sonuca etki etmedi. Çünkü rakipleri İngiltere, bu Avrupa Şampiyonasında henüz hiç gol yemedi!

2-0'lık maçın golleri Raheem Sterling ve kaptan Harry Kane'den geldi.

Belçika

Belçika

İtalya'ya 2-1 kaybeden Belçika da turnuvanın favorilerindendi. Sadece Kevin De Bruyne ve Romelu Lukaku'yla bile göz dağı veren, kadrosunda birçok yıldızı barındıran Belçika'ya 'altın jenerasyon' gözüyle bakılırken yaşanan bu kayıp futbolseverleri şaşırttı. Diğer yandan İtalya'nın tutkulu futbolu da göz doldurmaya devam ediyor.

İsveç

İsveç

Andriy Shevchenko'nun azimli öğrencilerine direnemeyen bir diğer ekip de İsveç milli takımı oldu. Aslında turnuvanın başından beri istikrarlı bir futbol ortaya koyan İsveç, Zinchenko ve Dovbyk'in gollerine engel olamayarak kupaya veda etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hollanda

Hollanda

Bizi en çok şaşırtan sonuçlardan birisi de şüphesiz Hollanda'nın akıbeti oldu. Kadrosunda M. de Ligt, F. de Jong, Wijnaldum, Depay gibi birbirinden uyumlu ve kariyerli isimleri barındıran Hollanda, bir başka Avrupa Şampiyonasında da umduğunu bulamamış oldu ve biraz da sorunun kronikleştiğini düşündürdü.

Rakip Çekya, T. Holes ve P. Schick'in attığı gollerle bir üst tura yükseldi.

Galler

Galler

Şampiyonada tutunmak için yeterli oyunu sergileyemeyen bir başka ekip ise Galler oldu. Takımın en gözde isimleri Bale ve Ramsey'nin performanslarının heyecanla beklendiği bir maçta, Danimarka tam 4 gol atarak kesin bir zafer kazandı ve bir üst tura yükseldi. Goller Dolberg, Maehle ve Braithwaite'dan geldi.

Fransa

Fransa

Kuşkusuz turnuvanın en iddialı ekiplerinden birisiydi Fransa milli takımı. Tam bir gol düellosuna şahit olduğumuz İsviçre maçının normal süresi 3-3 bitti ve uzatmalarda da gol sesi çıkmadı. Penaltı atışları sonucunda 4-5 galip gelmeyi başaran İsviçre, Mbappé'li, Pogba'lı, Griezmann'lı Avrupa devini yıkarak yoluna devam etti.

Futbol keyfi Ruffles’la bir başka! Peki maç keyfini arkadaşınla doyasıya yaşamak için Messi’nin yardımına ne dersin?

Futbol keyfi Ruffles’la bir başka! Peki maç keyfini arkadaşınla doyasıya yaşamak için Messi’nin yardımına ne dersin?

Sen de Messi ile arkadaşını maça davet et!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
5
5
5
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın