Görüş Bildir
Haberler
Otoyol Hız Sınırı Değişti mi? Kuzey Marmara, İstanbul-İzmir, Ankara-Niğde Otoyolları Hız Sınırı Ne Kadar?

Otoyol Hız Sınırı Değişti mi? Kuzey Marmara, İstanbul-İzmir, Ankara-Niğde Otoyolları Hız Sınırı Ne Kadar?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada otobanlarda hız sınırı ile ilgili yenilikler olacağını duyurmuştu. Bakanlık, bugün yayınladığı duyuru ile otobanlardaki yeni hız sınırları hakkında açıklamada bulundu. Peki, otoban hız sınırı ne kadar oldu? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Otoban hız sınırı yükseldi mi?’ sorusu internetin gündeminde. İçişleri Bakanlığı, yaptığı duyuru ile başta Kuzey Marmara, İstanbul-İzmir, Ankara-Niğde otoyolları gibi yollarda hız limitlerinde değişiklik olduğunu duyurdu.

Yeni Otoban Hız Sınırı Limiti Kaç Oldu?

Yeni Otoban Hız Sınırı Limiti Kaç Oldu?

Bakanlıktan yapılan açıklamada; Edirne-İstanbul (Avrupa otoyolu), İstanbul-Ankara (Anadolu Otoyolu), Niğde-Mersin-Şanlıurfa (Niğde- Tarsus kesimi, Tarsus-Şanlıurfa kesimi) ile Çeşme-İzmir-Aydın (Çeşme-İzmir kesimi ile İzmir-Aydın kesimleri) otoyollarının mevcut olan 120 km/s olan hız sınırı 10 km/s artırılarak 130 km/s,

Kuzey Marmara otoyolunun Sakarya-Kurtköy-Odayeri-Kınalı bölümü, Malkara-Çanakkale, Gebze-İzmir /Menemen-Çandarlı, Ankara-Niğde otoyollarında ise 120 km/saat olan hız sınırı 20 km/saat artırılarak 140 km/saate çıkarıldı.

Ayrıca yapımı devam eden ve yeni projelendirilecek otoyollar hizmete açıldıklarında 120 km/saat olan hız sınırının 20 km/saat artırılarak 140 km/saate yükseltilecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın