Görüş Bildir
Haberler
Orman Yakan Caninin Babası Konuştu: ‘Keşke Ölüsünü Bulsaydım’

Orman Yakan Caninin Babası Konuştu: ‘Keşke Ölüsünü Bulsaydım’

Marmaris’te maddi anlaşmazlık nedeniyle orman yangını çıkartan ve binlerce hektarlık alanın yanmasına sebep olan S.A., suçunu itiraf etmiş ve tutuklanmıştı. Cani, orman yangını ailesiyle olan maddi anlaşmazlık sebebiyle üç ayı noktadan çıkardığını söylemişti. S.A.’nın babası yaptığı açıklamada, ‘keşke ölüsünü bulsaydım’ ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ormanı yakan cani tutuklanmıştı

Ormanı yakan cani tutuklanmıştı

Marmaris'in Hisarönü Mahallesi Bördübet ve Yedi Adalar bölgesinde 21 Haziran'da 20.00 sıralarında çıkan yangınla ilgili Muğla İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma kapsamında yakalanan 34 yaşındaki S.A, Muğla İl Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından Marmaris Adliyesine sevk edilerek tutuklandı.

‘Keşke ölüsünü bulsaydım’

‘Keşke ölüsünü bulsaydım’

Orman yangını sebebiyle tutuklanan caninin babası, A Haber yayınına bağlandı ve açıklamalarda bulundu.

Sözlerine ‘keşke ölüsünü bulsaydım’ diye başlayan üzüntülü baba şunları söyledi;

''Keşke orman yanmasaydı, kendisini öldürseydi. Ölüsünü bulsam daha iyiydi' Çünkü orman gitti. Bizler buradan ekmek yiyen insanlarız. Burada herkesin ekmeği ile oynadı. Yaptıysa öyle ama yapmadıysa da bilmiyorum. Bunu yapacak biri değildi'' 

Oğlunun kötü insanlarla ilişkisi olmadığını evde sakin ve sessiz biri olduğunu belirten baba Ayhan, ''Keçilere bakar, deniz çok sever ve denize dalış yapar. Böyle biriydi. Ben yapacağını hiç beklemiyordum'' dedi.

Ne kadar ceza alacak?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
13
10
4
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

İçinde bulunduğumuz sosyal,ekonomik,sağlık ve teknolojik travma ve savaşlarin , küresel ve iklim değişimlerinin oluşturduğu kaos ortamı tüm insanlar ve diğer... Devamını Gör

Bora

"A haber yayını" şu yazıyı okuyunca direk kurgu diye düşündüm. yakında otel falan yapılırsa o alana şaşırmam.

limon su

yani doğru da orada belki de yüzlerce can öldü orada. sadece geçim kaynağı da değil