Görüş Bildir
Haberler
Onları Bulmak İmkansız: En Nadir LoL Kostümleri

Onları Bulmak İmkansız: En Nadir LoL Kostümleri

Deniz Ünsal
25.06.2023 - 11:10

League of Legends dendiği zaman akla rekabetçilik, yüzün üzerinde şampiyon ve elbette bu şampiyonların farklı varyasyonlardaki kostümleri geliyor. 2009 yılından bu yana çevrimiçi rekabetçi oyunlar arasında tepelerde yer alan League of Legends'a birbirinden güzel kostümler geldi ama bazıları diğerlerinden daha özel. Bazı şartlar altında ya da bazı dönemlerde verilmiş kostümlere artık istesek de ulaşamıyoruz. Gelin LoL'ün en nadir kostümlerine bir göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Urfwick

11. Urfwick

Yılın en sevilen zamanı LoL için URF dönemidir. Eğlenceli ve heyecan dolu maçlar oynarken, bu dönem için özel oluşturulmuş kostümler de mağazalarda yerini alır. Bir tanesi hariç, Urfwick. Bir dönem mavi öz ile alınabilen Urfwick kostümü artık istesek bile alınamaz.

10. Balkabağı Fiddlesticks

10. Balkabağı Fiddlesticks

2010 yılının Cadılar Bayramı zamanında mağazaya gelen korkunç ama bir o kadar sade Fiddlesticks kostümü, Balkabağı Fiddlesticks. Şuan bu kostüme sahip bir hesabı ancak $200 bandında bir rakama satın alabilirsiniz.

9. Genç Ryze

9. Genç Ryze

LoL'de yapılan ilk kostümlerden biri olan Genç Ryze. Çıktığı zaman sadec League of Legends'ı ön sipariş verenlere takdim edilen kostüm görüntü olarak çok fazla bir şey vaat etmese de, en nadir kostümlerden biri.

8. Başyargıç Kayle

8. Başyargıç Kayle

İlk çıktığı zamandan bu yana belli değişiklikler geçirse ve artık eskisi gibi görünmüyor olsa da sadece birinci sezondan beri oyunu oynayanlara verilen Başyargıç Kayle. Riot'un bu inceliği, oyunun çıkış yapmasına katkıda bulunan oyuncuları onurlandırmanın en özel yollarından bri.

7. Kara Alistar

7. Kara Alistar

Herkesin dilinde olan ve en çok duyulan nadir kostümlerden biri, Kara Alistar. League of Legends'ın sadece Dijital Koleksiyon Serisi kopyasını alanların edinebildiği kostümü oyun içinde hiç görmemiş olmanız çok olası.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kral Rammus

6. Kral Rammus

Rammus genel olarak çok gözde bir şampiyon olmadı. Ancak LoL'ün kapalı beta zamanından beri oyunu oynuyorsanız bu kostüm ile ne kadar eski olduğunuzu gösterebilirsiniz.

5. Gümüş Kayle

5. Gümüş Kayle

League of Legends'ın Kutulu Koleksiyon Serisi kopyasını alanlara verilen Gümüş Kayle. Splash art görseli değişen kostüm, 2014'e kadar oyun içi kodlarında açılmadı.

4. Şanlı Ryze

4. Şanlı Ryze

Ryze en eski şampiyonlardan biri ve en çok değişiklik geçirenlerin de başında geliyor. 2010 yılında Riot'un bir trnuvasını kazanmışsanız, Şanlı Ryze kostümünün sahibisiniz ve en nadir LoL hesaplarından birine sahipsiniz.

3. UFO Corki

3. UFO Corki

Diğer nadir kostümlerden daha farklı olan UFO Corki. 14 Ocak tarihinden önce LoL'e kayıt olan kullanıcılara sunulan kostüm, diğer nadir kostümler gibi sadece bir renk paleti değişikliğinden ziyade yeteneklerin görsel değişikliğini de içeriyor.

2. PAX Kostüm Serisi

2. PAX Kostüm Serisi

Üç kostüm de özel ancak en özelleri PAX Twisted Fate. 2009 yılında özel etkinlikle verilen kostüm, sadece 20.000 kişide var. PAX Jax 2010 ve 2011 yıllarında, PAX Sivir ise 2017 yılında yapılan PAX etkinliklerinde dağıtıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Şanlı Jarvan IV

1. Şanlı Jarvan IV

Sihirdar Vadisi'nin korkusuz ve dağları yerinden oynatan savaşçısı Jarvan IV'ün bu kostümüne sahip olmanız için 2011 yılında rekabetçi sıralamada altın ve daha yüksek bir rütbede gerekmekte. Hem bu kadar eski bir kostüm hem de belli bir başarı gerektirmesi durumuyla oyunun en nadir kostümlerinin başında Şanlı Jarvan IV geliyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cembora Paksoy

Fiddle saçma olmamış mı?

kontrax

bana fiddle kutudan çıktı alıcı varmı hesap satılık