Görüş Bildir
Haberler
Onlar İçin Sunuculuk Mazide Kaldı! Sunuculuktan Oyunculuğa Terfi Eden 12 Güzel

Onlar İçin Sunuculuk Mazide Kaldı! Sunuculuktan Oyunculuğa Terfi Eden 12 Güzel

Bir zamanlar onları televizyon kanallarında yaptıkları programlar ile tanıyorduk. Bir süre sonra sunuculuk onlar için yeterli gelmedi ve oyunculuğu tercih ettiler. İşte geçmişte sunucu olan ve sonradan oyunculuğa geçen ünlü güzeller...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Birce Akalay

1. Birce Akalay

2004 Türkiye Güzellik yarışmasında üçüncü olduktan sonra birçok televizyon kanalında spor içerikli programlarda sunuculuk yaptı. 2007 yılında yayınlanan ''Kader'' ve ''Senin Uğruna'' dizileri ile oyuncuğa geçiş yaptı. Pazar akşamları yayınlanan ''Hayat Bazen Tatlıdır'' dizisi ile oyunculuk performansı göz dolduruyor.

2. Berrak Tüzünataç

2. Berrak Tüzünataç

Özel bir müzik kanalında haber sunuculuğu yapan Berrak Tüzünataç, Yılmaz Erdoğan'ın ''Organize İşler'' isimli filmi ile oyunculuğa geçiş yaptı. Daha sonra bir çok dizide rol alan oyuncu en son ''Filinta'' isimli dizide Farah karakteri ile ekrana geldi.

3. Hande Doğandemir

3. Hande Doğandemir

2011 yılında TRT Okul'da ''Hatırlar Mısınız?'' isimli program ile sunuculuk deneyimi elde eden güzel yıldız daha sonra TRT 1'de yayınlanan ''Sen de Gitme'' dizisi ile oyunculuğa geçiş yaptı. Sonrasında ise birbirinden dikkat çeken dizilerde rol alan oyuncu en son ''Hayatımın Aşkı'' dizisi ile ekrana geldi.

4. Burcu Kara

4. Burcu Kara

Eskişehir'de öğrenci olduğu dönemde yerel televizyon kanalında sunuculuk macerasına başlayan Burcu Kara, Bursa'ya ailesinin yanına döndü. Olay TV'de bir dönem çalıştıktan sonra İstanbul'a yerleşmeye karar verdi. Ardından Kanal D'de haber sunuculuğu yapma fırsatı yakaladı. Bir süre sonra ise ''Haziran Gecesi'' isimli diziye geçiş yaptı. En son ''Milat'' isimli dizi ile ekranda izledik.

5. Ceyda Düvenci

5. Ceyda Düvenci

1996 yılında Kanal 6'da Life Style isimli program ile sunuculuk yapmaya başlayan oyuncu o dönem Show TV'de yayınlanan ''Palavra Aşklar'' dizisine transfer oldu. Onlarca dizi ile ekrana gelen güzel oyuncu en son ''Babam ve Ailesi'' dizisi ile ekrana geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gamze Topuz

6. Gamze Topuz

Onun da kariyeri sunuculuk ile başladı. Bir dönem ''Çarkıfelek '' programıyla adını duyurduktan sonra birçok televizyon dizisinde rol alan güzel oyuncu geçtiğimiz yıl ''Evli ve Öfkeli'' dizisinde ekrana geldi. Şu günlerde ''Hayat Bazen Tatlıdır'' dizisindeki Birtanem karakteri ile herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

7. İpek Özkök

7. İpek Özkök

Hıncal Uluç ile yaptığı spor programı ile sunuculuk kariyeri başlayan İpek Özkök de bir dönem sonra oyunculuğa geçiş yaptı. ''Camdan Pabuçlar'' dizisi ile başladığı oyunculuğa ''Beyaz Gelincik'' ve ''Aşk Bir Hayal' adlı birçok dizi ile devam etti. En son ''Huzur Sokağı'' isimli dizide Hacer karakteri ile ekrana geldi.

8. Sema Öztürk

8. Sema Öztürk

Bir dönem özel bir müzik kanalında Vj'lik yapan Sema Öztürk daha sonra çeşitli yarışma programlarından sunuculuk yaptı. Ardından ''Kara Melek'' dizisi ile oyunculuğa adım attı. ''Melekler Adası'' ve ''Hacı'' dizileri ile adından söz ettiren güzel yıldız en son ''Karadayı'' dizisi ile ekrana geldi.

9. Ahu Yağtu

9. Ahu Yağtu

Bir zamanlar herkesi ekrana kilitleyen Biri Bizi Gözetliyor programında sunuculuk yaparak televizyon ekranına göz kırpan Ahu Yağtu'da oyunculuğa geçiş yapan isimlerden birisi. Şu sıralar ''Paramparça'' dizisindeki Candan karakteri ile adından söz ettiriyor.

10. Dilara Gönder

10. Dilara Gönder

FB TV dahil olmak üzere birçok spor kanalında spor programları sunan sunucu da oyuncuğa geçiş yapan isimlerden birisi. 2014 yılında yayınlanan ''Ne Diyorsun'' isimli dizi ile oyuncuğa başladı. Şimdilerde ''Baba Candır'' dizisi ile adından söz ettiriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Defne Samyeli

11. Defne Samyeli

1991 yılından 1996 yılına kadar Star Tv, Teleon ve Show Tv dahil olmak üzere birçok kanalda müzik ve eğlence ağırlık programlar sundu. 1996 yılında Kanal D'de gece haberleri ile başlayan kariyeri Ana Haber sunuculuğuna kadar gitti. O da artık kariyerine son yıllarda oyunculuk ile devam ediyor. 2013 yılında ''Babam Sınıfta Kaldı'' ve geçtiğimiz yıl yayınlanan ''Kurtlar Vadisi Pusu'' isimli dizide canlandırdığı Zeynep karakteri ile oyunculuğa hızlı bir geçiş yaptı.

12. Hande Katipoğlu

12. Hande Katipoğlu

2004 yılında ''Bambaşka Biri'' isimli televizyon programında sunuculuk yapmaya başladı. Daha sonra ''Nefes Nefese'' dizisine transfer olan güzel oyuncu ''Yahşi Cazibe'' dizisinde Simge rolü ile hayran kitlesini uçurdu. En son ''Harem'' dizisi ile ekrana geldi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
124
50
33
13
12
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Asabi Kedi

Rol kesmek, oyunculuk falan filan siktir et tipin düzgünse gir sahneye oyna işte

mehpae

dilara gönder tek geçerim