Görüş Bildir
Haberler
Olympiakos 2-1 Beşiktaş

Olympiakos 2-1 Beşiktaş

Fatih
09.08.2015 - 23:08

Güneş: "Maçın hakkı beraberlikti"

Hazırlık maçında Olympiakos'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş maç sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Güneş'in sözleri:

“Maçın hakkı beraberlikti. Son dakikada penaltıyla kaybetmek moral açısından oyuncularımı etkiledi. Önemli olan oyuncularımı görmekti. İdmanı az olan oyuncularımı başta oynattım. İlk devre geride kaldık. İkinci yarı zaman zaman öne çıktık. Pozisyon üretemedik. İyi yapılan şeyler var ama henüz istediğim seviyede değil.'

'Bekleri daha çok çıkan bir oyun yapısına bürünmeliyiz. Uzun topla oyun kurmaya çalıştık. Daha çok pozisyon bulmalıydık. Topu alınca hızlı ve etkili olmalıyız. Bunu oturtacağımızı düşünüyorum. Gomez Quaresma iyi niyetli ve gayret gösteriyorlar. Patlayıcı güç olmaları için zamana ihityaç var. ”

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Olympiakos 2-1 Beşiktaş

Olympiakos 2-1 Beşiktaş

Beşiktaş yeni sezon öncesi çıktığı son hazırlık maçında Atina'da karşılaştığı Yunan ekibi Olympiakos karşısında 2-1 mağlup oldu.

Beşiktaş'ta yeni transferler Quaresma, Mario Gomez, Andreas Beck, Dusko Tosic ve Rhodolfo kendilerine ilk 11'de yer buldu.

İlk yarısı 0-0 biten mücadelenin ikinci yarısında oyuna sonradan dahil olan İzlandalı golcü Alfred Finnbogasson'un 59. dakikada kaydettiği golle Yunan ekibini öne geçirdi.

86. dakikada Necip Uysal ile eşitliği yakalayan Beşiktaş, 89. dakikada Motta'nın yaptırdığı penaltı sonucu David Fuster'in golüyle 2-1 yenik duruma düştü.

Maçın geri kalanında gol olmadı ve Kartal son hazırlık maçında Atina'dan mağlup ayrıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0