Görüş Bildir
Haberler
Öğrenir Öğrenmez Ufkunuzu Bir Daha Kapanmamak Üzere Açacak, Ünlüler Hakkında 13 Enteresan Bilgi

Öğrenir Öğrenmez Ufkunuzu Bir Daha Kapanmamak Üzere Açacak, Ünlüler Hakkında 13 Enteresan Bilgi

Hayran olduğumuz ünlü isimlerin ışıltılı hayatlarına gıpta ile bakıyoruz ama bizim gördüklerimiz sadece buz dağının görünen yüzünden ibaret. Peki, hepsi birbirinden başarılı bu ünlülerin hayatlarına biraz daha yakından bakmaya ne dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Chris Evans, Kaptan Amerika'yı canlandırmayı anksiyetesi yüzünden defalarca kez reddetti. On filmlik anlaşma ve aşırı medyatik bir yüz olma fikri Evans'ı çok korkutuyordu...

Bu yüzden rolü kabul etmeden önce terapi  gördü.

2. Chris Pratt, "Galaksinin Koruyucuları" filminde giydiği kostümü ve alametifarikası olan ceketi setten çaldı. Eğer film gişede başarı yakalarsa bu kostümle hasta çocukları ziyaret etmek istiyordu.

3. "Yüzüklerin Efendisi" serisinde Aragorn rolüne can veren Viggo Mortensen, filmdeki atını satın aldı. Zavallı hayvanın set ortamına ve yoğun spot ışıklarına alışması çok zor olmuş, ikilinin anlaşması ise uzun zaman almıştı.

Atıyla dost olan ve onunla sette büyük badireler atlatan Mortensen ise aralarında kurulan bağın kopmasını istemediği için böyle bir yola başvurdu.

4. 2002 yılında kendi arka bahçesinde üstsüz güneşlenen Jennifer Aniston’ın bir paparazzi tarafından fotoğrafları çekildi ve pek çok magazin dergisine satıldı.

Aniston ise bu görüntüleri yayan paparazzi ve dergilere tazminat davası açtı ve dava sonunda haklı bulunup 550 bin dolar kazandı.

5. Anthony Hopkins'e film çekmenin en güzel yanının ne olduğu sorulduğunda usta aktör oldukça ilginç ve bir o kadar keyifli bir cevap verdi:

'Makyaj yapıldığı saatleri seviyorum. Bir fincan kahve içmek ve düşünmek için şansın oluyor. Günün en sevdiğim zamanı bu. Birinin yüzüme bir şeylerle pat pat vurmasını seviyorum. Sonra gidip konuşuyorum ve bunun için bana para ödüyorlar…'

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Jim Carrey, "Salak ile Avanak" filminde partneri olması için önce Nicolas Cage'e teklif götürdü ancak Cage, o dönem çok daha 'küçük' bir film olan "Elveda Las Vegas" filminde yer almayı tercih etti.

Bu film Cage’e En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ı kazandırdı.

7. Kate Winslet'ın "Titanic" filmindeki resmini çizmesi için Jack'e çıplak poz verdiği sahne yüzünden hala başı ağrıyor. Hayranlar bu sahnedeki görüntüsünü alıp imzalamasını istiyorlar ve Winslet her seferinde bu isteği reddediyor.

8. Robin Williams, Harry Potter serisinde Hagrid rolünü oynamak istedi ancak bu isteği J.K. Rowling ve Chris Columbus tarafından reddedildi, çünkü ikilinin aklında yalnızca İngiliz ve İrlanda asıllı oyuncularla çalışmak vardı.

9. "Charlie'nin Melekleri" filminin çekimlerinde çok garip bir olay yaşandı. Bill Murray, Lucy Liu'nun oyunculuğunu beğenmeyip onu Cameron Diaz ve Drew Barrymore ile kıyasladı. Liu ise Murray'nin tavrına sinirlenip yüzüne yumruk attı.

10. Michael Caine'in çoğunuza tuhaf gelecek bir oyunculuğa başlama hikâyesi var. Usta aktör, gençlik yıllarında drama dersi almaya sırf sınıfta güzel kızlar var diye başladı, tek derdi kız tavlamaktı yani…

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Brad Pitt, "Vampirle Görüşme" filminde rol almaktan vazgeçmiş ve ayrılmak istemişti ancak 40 milyon dolarlık tazminat maddesi yüzünden eli kolu bağlanınca mecburen oynamak zorunda kaldı.

Tabii, bu ona iki Oscar adaylığı ve Kristen Dunst’a da küçük yaşta kendi kariyerini inşa etme fırsatı kazandırdı.

12. Drew Barrymore, ergenlik dönemindeyken alkol ve uyuşturucu problemleri yaşadı ve bunalıma girip intihara kalkıştı. Annesi Drew Barrymore'u bir buçuk yıl sürecek bir tedavi için bir kliniğe yolladı.

13. Cersei'yi canlandıran Lena Headey ve Bronn karakterine hayat veren Jerome Flynn, Game of Thrones'un hiçbir sahnesinde birlikte rol almamak için kontratlarına ek bir madde koydurttular.

Bu kararın altında yatan asıl sebep bilinmese de bir dönem sevgili olmalarının bunda etkisinin olabileceği düşünülüyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
148
47
34
23
10
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aysu Uysallı

kral bu kadar ufkumu açıcak bilgiler paylaşma

yeldas

10 filmlik anlaşma ve aşırı medyatik olma korkusu terapi görme sebebi olmuş ama buna rağmen chris evans'ın serveti sadece 75 milyon dolares... onun yerinde b... Devamını Gör

Harun Harman

baya ufkum açıldı