Görüş Bildir
Haberler
O Ses Türkiye Finalisti Hakkı İlek Kimdir? Hakkı İlek'in Kariyeri: Hakkı İlek Kaç yaşında, Nereli?

O Ses Türkiye Finalisti Hakkı İlek Kimdir? Hakkı İlek'in Kariyeri: Hakkı İlek Kaç yaşında, Nereli?

Tv8 ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan; Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği yarışma programı O Ses Türkiye final bölümünde yer alan Hakkı İlek hayatı  vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı.  Yarışmada birbirinden iyi sese ve yeteneğe  sahip yarışmacılar arasında dikkat çeken isimlerden biri olan Hakkı İlek kimdir, kaç yaşında, kimin takımında gibi sorulara izleyiciler yanıt aranıyor. Yarı final öncesi performansıyla jürilerden tam not alan ve oylamada finale çıkan isimlerden biri olan  Hakkı İlek hakkında araştırmalara başlandı. Peki Hakkı İlek kimdir? 2021 O Ses Türkiye finalisti Hakkı İlek kaç yaşında, nereli? İşte hakkında merak edilenler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

O Ses Türkiye final bölümünde yer alan isimlerden biri olan Hakkı İlek'in hayatı  araştırılıyor. Dün akşam O Ses Türkiye'nin jüri üyeleri Beyazıt Öztürk'ün 3, Ebru Gündeş'in 3, Murat Boz'un 2, Oğuzhan Koç'un 2 yarışmacısı ffinale çıkmaya hak kazandı. Bu isimler  arasında Hakkı İlek de yer aldı. Peki Hakkı İlek kimdir? 2021 O Ses Türkiye finalisti Hakkı İlek kaç yaşında, nereli?

Hakkı İlek Kimdir?

Hakkı İlek Kimdir?

O Ses Türkiye 2021 finalistlerinden olan Hakkı İlek, yarışmaya Tekirdağ’dan katılıyor. Müzisyen olan Hakkı İlek, şarkı yazarlığı ve solistlik yapıyor.

İlek, Instagram’da hakkiilek kullanıcı adıyla yer alıyor.  Simay İlek ile evli. Yarışmada üç şarkı söyleyen Hakkı İlek’i kadrosuna katmak almak isteyen jüri arasında büyük mücadele yaşandı. Murat Boz Oğuzhan Koç’u, Beyazıt Öztürk ise Ebru Gündeş’i blokladı. Hakkı İlek şu anda Murat Boz'un takımında yarışıyor.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın