Görüş Bildir
Haberler
O’nu Neden Aşamıyorsun?

etiket O’nu Neden Aşamıyorsun?

Lisa Campton
04.06.2023 - 22:02

Düşünüyorsun düşünüyorsun ama işin içinden çıkamıyorsun değil mi? Merak etme sana yetiştik! Sana onu neden aşamadığını söylüyoruz. Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Nasıl bir ilişkiniz vardı?

3. Peki ne zaman ayrıldınız?

4. Cinsel hayatınız nasıldı?

5. Onun yanındayken nasıl biri oluyordun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlişkiniz içerisinde en sevdiğin şey neydi?

7. Son olarak, nasıl ayrıldınız?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sevgin hala bitmemiş olduğundan onu aşamıyorsun.

Siz severek ayrılmışsınız. Pek çok şey yarım kalmış. Sana verdiği aşkı o kadar çok özlüyorsun ki onu asla unutamıyorsun. Bir daha birini böylesine sevebileceğinden de emin değilsin. Sürekli onun fotoğraflarına bakıyor, geçirdiğiniz güzel anları hatırlıyorsun. Aşkını iliklerine kadar hissediyorsun. Eğer hala bir şansın varsa denemeye değer. Belki tekrar birbirinize kavuşabilirsiniz.

Aranızdaki uyumdan dolayı onu aşamıyorsun!

Aranızda güzel bir kimya varmış. Her şeyi dengede tutmayı başarabilmişsiniz ve birbirinizin en yakın arkadaşı olmuşsunuz. Şimdi yanında bu kadar rahat hissedebildiğin biri olmadığından onu çok özlüyorsun. Ancak bunu tekrar yakalayabilirsin. Belki onunla olmaz ama karşına yine sana aynı hisleri tattırabilecek birisi çıkabilir.

İçindekileri anlatamadığın için onu aşamıyorsun!

Ne yazık ki ayrılırken içindekileri tam olarak ona söyleyememişsin. Birikmiş de birikmiş. Kavga gürültü derken ona karşı düşündüğün ve hissettiğin her şey içinde kalmış. Yarım kalmışlık hissi seni yoruyor. Belki hislerini yazıya dökersen biraz rahatlar ve onu aşabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
39
22
19
12
11
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Buglem

Sevgin hala bitmemiş olduğundan onu aşamıyorsun. Severek ayrılmıştık hala benden hoşlandığını söyledi sevgiliyizz

Gizem Yenikler

İçindekileri anlatamadığın için onu aşamıyorsun! Ne yazık ki ayrılırken içindekileri tam olarak ona söyleyememişsin. Birikmiş de birikmiş. Kavga gürültü derk... Devamını Gör