Görüş Bildir
Haberler
Nurdağı Belediye Başkanı Kimdir? Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak Kimdir ve Nerelidir?

Nurdağı Belediye Başkanı Kimdir? Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak Kimdir ve Nerelidir?

Elif ÇAMLIBEL
14.02.2023 - 11:43 Son Güncelleme: 25.02.2023 - 15:14

6 Şubat Pazartesi günü gerçekleşen merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler pek çok ilde etkisini gösterdi. Aynı gün Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde de 6.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremlerden etiklenen ve büyük yıkımlar yaşanan 11 il arasında: Kilis, Diyarbakır, Adana, Mersin, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Hatay, Elazığ ve Gaziantep yer alıyor. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği şehirlerimizden biri olan Gaziantep'in Nurdağı ilçesininde belediye başkanlığı görevini üstlenen Ökkeş Kavak ve açıklamaları da vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki, Gaziantep Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? 

İşte, Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak hakkında merak edilenler:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nurdağı Belediye Başkanı Kimdir?

Nurdağı Belediye Başkanı Kimdir?

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçiminde göreve gelen Ökkeş Kavak, bugün halen Nurdağı Belediye Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Ökkeş Kavak Kimdir?

Ökkeş Kavak Kimdir?

Ökkeş Kavak, 1 Nisan 1964 yılında Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokul eğitimini Nurdağı'nda tamamlayan Kavak, lise eğitimi için Kahramanmaraş'a gitti. Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. 

1990 yılında Fırat Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliğinden mezun oldu. Burada okurken bir yandan da Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Ön Lisans Bölümünü bitirdir.

Ökkeş Kavak, evli ve üç çocuk babasıdır.

Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak'ın Kariyeri ve Siyaset Hayatı

Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak'ın Kariyeri ve Siyaset Hayatı

Ökkeş Kavak, 2003 yılından beri Nurdağı Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyeleri arasında yer alıyor. 2004 yılından beri Nurdağı Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığı görevi üstleniyor.

Ökkeş Kavak, 1992 ila 1997 yıllarında Refah Partisi'nin Nurdağı İlçe Başkanlığı yapmıştır.. 

1998 ila 2000 yıllarında Fazilet Partisi Nurdağı İlçe Bağlanlığı yaptıktan sonra 2004 yılında Ak Parti'de görev almaya başlamıştır. 

2004 - 2009 ve 2014 - 2019 yılları arasında AK Parti Nurdağı Belediye Meclis Üyeliği yapmıştır. 

31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçiminde AK Parti Belediye Başkanı Adayı olmuş ve Nurdağı Belediye Başkanı olarak seçilmiştir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın