Görüş Bildir
Haberler
Norveç Hakkında İzlenimlerini Anlatan ve 'Bir Daha da Gelmem' Diyen Fatih Koparan'ı Dinlerken Derin Düşüncelere Dalacaksınız!

Norveç Hakkında İzlenimlerini Anlatan ve 'Bir Daha da Gelmem' Diyen Fatih Koparan'ı Dinlerken Derin Düşüncelere Dalacaksınız!

Fatih UZUN
16.12.2019 - 17:51

Fatih Koparan, Norveç seyahati sırasında yaşadığı 'ilginç' şeyleri anlattı. Devletin vatandaşa güvenmesini ve diğer yaşadıklarını hakkında ironi yapan Fatih Koparan'ı dinlerken çok şey düşüneceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte o ironi dolu video:

İşi dolayısıyla yılın 6 ayını seyahate ayırabilen Fatih Koparan, dünyayı gezerken yaşadığı deneyimleri sık sık, Twitter'da YouTube'da ve kesfetmek.com isimli internet sitesinde anlatıyor.

Dünya seyahatlerini ise şu sözlerle anlatıyor Fatih Koparan: 'Daha çocukken Gelişim Coğrafya ansiklopedileriyle başlayan seyahat tutkum büyüdükçe gerçekleşmeye başladı ve küçükken haritalar üzerinde seyahat ettiğimi hayal ettiğim birçok ülkeyi görme şansım oldu.'

'Bitmeyen bir merak ile yürüyebildiğim sürece geziyor olacağım' diye de ekliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
90
76
29
15
11
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
thesivasli

Ve o efsane söz gelir akıllara: Coğrafya kaderdir.

Jesus Cry

Bu döviz kuru farkı ile anca ukrayna yada balkan ülkelerine.

Ahmet Burma

Keyifli bir videoymuş. Bence insanları değiştiremeyiz. Ancak eğitebilir ve bazı toplum kurallarına bağlı kalarak yaşamalarını sağlayabiliriz.