Görüş Bildir
Haberler
Neler Oldu? Tüm Ülke Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı Ayrılığını Konuşurken Türkiye'de ve Dünyada Meydana Gelmiş 15 Önemli Olay

etiket Neler Oldu? Tüm Ülke Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı Ayrılığını Konuşurken Türkiye'de ve Dünyada Meydana Gelmiş 15 Önemli Olay

Yüksel Venedik
27.11.2018 - 23:31 Son Güncelleme: 28.11.2018 - 20:43

İnternetin ve sokağın gündemi haline gelen Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı ayrılığına dair dedikodular, nafaka miktarı üzerinden yapılan 'komik' paylaşımlar muhtemelen sizin de önünüze çıkıyor. 

Peki gündemimiz gerçekten bu ayrılık mı? 

Son birkaç günde, Türkiye'de ve dünyada meydana gelen önemli gelişmeleri derledik...

1. Haftaya yürekleri dağlayan bir haber ile başladık. Sancaktepe'de düşen helikopterde 4 askerimiz şehit oldu. Helikopterin bilinmeyen bir nedenle acil inişe geçtiği ve sivil can kaybının önüne geçme çabası içinde olduğu anlaşıldı.

2. NASA'nın uzay aracı InSight Mars'a iniş yaptı. InSight, Mars'ın çekirdek yapısı ve yeraltı ısısı ile ilgili veriler toplayacak.

3. 25 Kasım'a eşi tarafından silahla vurulduktan sonra felç kalan Handan Aşkın'ın “Sadece bir gün değil, her gün için adalet talep ediyorum” sözleri damgasını vurdu.

4. AB üyesi ülkelerin liderleri, İngiltere'nin 'ayrılık anlaşması'nı imzaladı.

5. Karadeniz'de Ukrayna-Rusya gerginliği tırmandı. Rusya, kara sularını ihlal ettiği gerekçesi ile Ukrayna gemilerine el koydu. Ukrayna'da savaş kabinesi toplandı.

6. ODTÜ Psikoloji Bölümü öğrencisi İrem Kütük, üniversitenin giriş kapısı önünde beklerken, bir kamyonetin kasa kapağının başına çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

7. Türkiye, Dünya Yetenek Endeksi'nde 64 ülke arasında 51. oldu. Endeks eğitime ayrılan bütçe, yaşam kalitesi, öğretmen başına öğrenci sayısı gibi kriterleri baz alıyor.

8. Dünya ve Avrupa şampiyonu milli sporcumuz İrem Yaman, Dünya Tekvando Federasyonu tarafından 'Yılın Kadın Sporcusu' ödülüne layık görüldü.

9. 1998 yılında, Gaziantep'teki Zeugma Antik Kenti'nde bulunan ve sonrasında kaybolan Çingene Kızı Mozaiği, ABD'den Türkiye'ye getirildi.

10. Ünlü yönetmen Bernardo Bertolucci, 77 yaşında hayatını kaybetti.

11. Çin'de dünyanın ilk 'genetik tasarımlı' bebekleri, He Jiankui tarafından tüp bebek tedavisi ile dünyaya getirildi

12. Yeni Zelanda'nın Stewart Adası'nda sahile vuran yaklaşık 150 kılavuz balina hayatını kaybetti.

13. Fransa'da 'Sarı Yelekliler' adıyla örgütlenen protestocuların, 17 Kasım'da akaryakıt zamlarına karşı başlattığı kitlesel gösteriler 10. gününe ulaştı.

13. Fransa'da 'Sarı Yelekliler' adıyla örgütlenen protestocuların, 17 Kasım'da akaryakıt zamlarına karşı başlattığı kitlesel gösteriler 10. gününe ulaştı.

14. Her yıl bir milyon köpeğin kesildiği, Güney Kore'nin en büyük köpek mezbahası kapatıldı.

15. Türk-İş verileri açıklandı: 4 kişilik bir ailenin yoksulluk sınırı 6.328 lira. Sadece tek bir çalışan için hesaplanan yaşama maliyeti ise 2.385 lira olarak açıklandı.

15. Türk-İş verileri açıklandı: 4 kişilik bir ailenin yoksulluk sınırı 6.328 lira. Sadece tek bir çalışan için hesaplanan yaşama maliyeti ise 2.385 lira olarak açıklandı.
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
406
139
84
31
19
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orhanveli

5 tane acun haberi yapıp sonra da Aa siz bunları okırken şunlar oldu diye bizle taş taş mı geçiyorsunuz

Hakan Karadeniz

Şu onedioya tek kişiymiş gibi atarlanıp durmayın, farklı farklı insanlar paylaşıyo

Darth Vader

onedio kendi kendisi ile çelişen garip bir site.... olm 26 Kasım tarihinden itibaren 8 tane başlık açmışsınız. Ne sosyal yapı ile ne siyaset ile ne ekonomi i... Devamını Gör

Darth Vader

Abi vallahi Aquaman Cyborg falan sıkıntı değil de Superman lavuğunu nasıl geçersin bilmiyorum yoksa senin tatlı canına kurban

Lejon

başlığa bak. sanki siz onedio olarak acun-şeyma ikilisinin haberini yapmadınız, gündemi meşgul etmeye yardımcı olmadınız. adminler arası ihtilaf yoksa kendi ... Devamını Gör