Görüş Bildir
Haberler
Ne Yapsak Sevemeyeceğiz: İşte Oyun Dünyasının En Nefret Edilen 10 Karakteri

Ne Yapsak Sevemeyeceğiz: İşte Oyun Dünyasının En Nefret Edilen 10 Karakteri

Kerem Doğan Karakoç
17.11.2022 - 10:44 Son Güncelleme: 16.10.2022 - 16:18

Oyuncuların nefretini toplamış en ünlü karakterleri bu listede topladık. Kendilerinin yüzlerini görmek bile içimizdeki saf öfkeyi uyandırıyor, bize yaşattıkları türlü belalar aklımızdan bir türlü çıkmıyor. İşte oyun dünyasının en sevilmeyen yüzleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Roman Bellic - Grand Theft Auto: IV

1. Roman Bellic - Grand Theft Auto: IV

Bir türlü susmak bilmeyen ve başını sürekli derde sokan Roman Bellic hoşlanmadığımız karakter arasında yer alıyor. Liberty City'nin bela mıknatısı olan Roman aynı zamanda ana karakter Niko'nun kuzeni. The Lost and Damned ve The Ballad of Gay Tony'de de karşımıza çıkan Sırp karakter GTA serisinin en haz etmediğimiz isimlerinden biri oldu.

2. Frank Tenpenny - Grand Theft Auto: San Andreas

2. Frank Tenpenny - Grand Theft Auto: San Andreas

GTA: San Andreas'ın yozlaşmış polislerinden olan Frank Tenpenny ana karakter Carl Johnson'a hayatı zehir etmiş ve şehrin en büyük çete üyeleri ile müttefikliğe girmişti. Los Santos Polis Departmanı'nın en nefret edilen yüzü olan Frank Tenpenny'nin aşağılayıcı sözlerini unutmak mümkün değil.

3. Nazeem - The Elder Scrolls V: Skyim

3. Nazeem - The Elder Scrolls V: Skyim

Oyun dünyasının en efsanevi yapımlarından olan The Elder Scrolls V: Skyrim ise Nazeem karakteri ile oyuncuların öfkeden başının dönmesine sebep olmuştu. Kibirli konuşmaları ve üstten bakan tavrıyla kendisinden nefret ettiren Nazeem'i hiçbir zaman sevemeyeceğiz.

4. Preston Garvey - Fallout 4

4. Preston Garvey - Fallout 4

Fallout 4'de Minutemen birliğinin üyelerinden biri olan Preston Garvey oyunculara sürekli görev vermesi ve görev noktalarını 'haritamızda işaretlemesi' ile biliniyordu. 'Şu bölge senin yardımını istiyor, bu bölge sana ihtiyaç duyuyor' diye diye Fallout 4 serüvenimizi mahvetmekten hiç yorulmayan Preston Garvey'den hiç hazzetmiyoruz.

5. Dog - Duck Hunt

5. Dog - Duck Hunt

Efsanevi oyun Duck Hunt'da tanıdığımız bu köpek ise oyunculuk kariyerimizin ilk dönemlerinde saf öfkemizin hedefi olmuştu. Tüm nefretimizi sonuna kadar hak eden bu köpek, ördekleri vuramadığımız anlarda yüzümüze kahkaha atıyor ve küçük düşürücü bakışlar ile ıskalamamızı bekliyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Zeus - God of War

6. Zeus - God of War

God of War hayranlarının kadim öfkesine hedef olan Zeus da en nefret ettiğimiz karakterler arasında yer alıyor. Kratos'a hayat verdiğimiz ve Olimpos'a karşı savaş açtığımız God of War serisinde kendisinin sonunu getirmek en büyük hedeflerimizden biri oluyor.

7. Abby - The Last of Us 2

7. Abby - The Last of Us 2

The Last of Us 2 oyun dünyasının en tartışmalı oyunlarından biri olarak öne çıkıyor. Abby karakteri ile bizi çeşitli ikilemlere götüren oyun, senaryosuyla da oyun dünyasını ikiye bölmüştü. Oyundaki intikam ve nefret zincirinin en güçlü halkalarından biri olan Abby ise hem saf nefretimizi toplamış hem de içimizde bir yerlerde empati uyandırmıştı.

8. Dutch van der Linde - Red Dead Redemption 2

8. Dutch van der Linde - Red Dead Redemption 2

Tanrı kompleksinin vücut bulmuş hali olan Dutch van der Linde hem Red Dead Redemption severlerin hem de oyun dünyasının nefretine hedef oldu. Narsist kişiliğiyle öne çıkan Dutch, kendi çıkarları uğruna insanları kullanmaktan geri kalmıyor ve kendi yalanlarına mutlak bir sadakatle inanıyor.

9. Shepherd - Call of Duty: Modern Warfare 2

9. Shepherd - Call of Duty: Modern Warfare 2

Oyun dünyasının tartışmaya açık en nefret edilen karakteri olan Shepherd aynı zamanda Call of Duy serisinin de en ikonik yüzleri arasında yer alıyor. Her Call of Duty oyuncusunun tüm hücreleriyle nefret ettiği karakter, Call of Duty: Modern Warfare 2'nin bu kadar etkileyici olmasındaki yegane sebeplerden biri.

10. Micah Bell - Red Dead Redemption 2

10. Micah Bell - Red Dead Redemption 2

Micah Bell ise Red Dead Redemption 2'de saf nefretimizin kaynağı oldu. Oyun dünyasının şüphesiz en nefret edilesi yüzlerinden birine sahip olan Micah, her Red Dead Redemption 2 oyuncusunun bir kaşık suda boğmak istediği tek karakterdir diyebiliriz. Öyle ki oyuncular Reddit üzerinde sadece Micah'ya olan nefretlerini kolektif bir şekilde belirttikleri bir forum bile oluşturdular.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
13
8
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Goth Angel

shepherd yüzünden ağlaya ağlaya oynamıştım son bölümleri, oyun bitince içimde bir boşluk oluşmuştu resmen. ulan shepherd, seni öldürdüğüm bölümü elli kere oy... Devamını Gör

Orkun Pehlivan

Abby mi??? Ellie nin ergenliğinden sonra ilaç gibi geldi karakter. Joel sonuna kadar hak etti... Bide böyle düşünün.

ilker başar

niye Ellie'yi gömdün ama şimdi yaa tamam ben de sevdim Abby'i ama

ilker başar

şahsen Abby bence gayet iyi bir karakter oyunu bitirdikten sonra gayet sevilesi biri bence