Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Anormalsin?

etiket Ne Kadar Anormalsin?

Kerimei Güzide
22.06.2016 - 15:47 Son Güncelleme: 01.04.2018 - 11:55

Sonunda sizin ne ayak olduğunuzu söyleyecek o testi hazırladık. Bakalım ne kadar anormalsiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kolay bir soruyla başlayalım. Biri seni pencereden dalmış uzaklara bakarken gördü. Ne düşünüyorsundur?

2. İnsanların doğal saç renklerine bir renk daha ekleme şansınız olsa bu hangi renk olurdu?

3. Mesela kendini övmek istedin, hangi cümleyle kendini översin?

4. Aşağıda kadına sarılan adamın o anda aklından geçenleri tahmin edebilir misin?

5. Tipiniz hakkında ne düşünüyorsunuz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak garip bir soru olacak ama farklı bir şey doğurma şansınız olsa ne doğurmak isterdiniz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Anormalliğin parlayan yıldızısın!

Anormalliğin parlayan yıldızısın!

Sen koca bir patates tarlasında yetişen ananassın tatlım. Seni kafanda beyaz bir donla bakkala giderken görmüşler, pencereden sokaktan geçenlere kırlent atarken görmüşler, yere uzanıp kaldırım öperken görmüşler. Herhangi bir insan sana merhaba dediğinde karşılığında neyle karşılaşacağını kestiremez bile. Ya aşırı zekadan bu hale geldin ya da küçükken kafana çok vurmuşlar. Başka hiçbir açıklaması olamaz. En normal halinde en az 4 tuhaf hareketin altına imza atıyorsun. Gerçek bir hunilisin. Tımarhaneye yatsan deliler önünde ceket ilikler, saygıda kusur etmez. Dünyayı rengarenk yapan gerçek bir çeşitsin!

Sen anormal değil değişiksin!

Sen anormal değil değişiksin!

Ya annen seni doğuracağına taş doğursaymış taş! O pantolon o acayip gömlekler o parlak takılar nedir, Allah'ını seversen! İnsanın senin yanında yürümesi için kesinlikle cesarete ihtiyacı olması lazım. Değişiklikte bir markasın. Tatlım sen Amerika'da olsan bir star olurdun ama buralar hep Bağcılar. Adın çıkacak manyağa bu gidişle. Belki kendi kendine 'ablan star bebeğim' diyorsun ama maalesef buralarda bilmem kimin çocuğu kafayı sıyırmış hep, diyorlar. Ne yapsan acaba bilemedik ki, moda işine girsen belki tutulursun, belki de bacadan kapıdan kovurulursun, sana da kefil olunmaz. Çılgınlığın ötesisin!

Tam normal olacaksın bir gülme geliyor!

Tam normal olacaksın bir gülme geliyor!

Aslında içinde normal olmak isteyen bir taraf var. Gerçekten istesen normalleşebilirsin ama normallik durumu sana biraz komik geliyor. Her şeye gülüp duruyorsun, ciddiye alamadığın her durumda anormalleşiyorsun ki ciddiye aldığın çok az şey var. Yağmurlu havalarda pencereden insanların kafasına tükürmekle zaten normal olmaya çok uzaksın. Bu şekilde her şeye gülmeye devam edersen yakında çok temiz dayak yiyeceksin. Her şeyle dalga geçmeyi en azından bırakırsan çevrendekiler biraz soluk alır. Hor görme bu kadar insanları. Bu testi çözerken de burun kıvırıp dalga geçtiğine eminiz. Pis, emek var burada emek!

Şoktayız, tamamen normalsin!

Şoktayız, tamamen normalsin!

Herkesin yarı deli olduğu bu dünyada nasıl normal kalabildin, inanılır şey değil. Normal herhangi bir insan bulamadığımız için görselde çiçekli saksı kullandık. Sen neredeyse yaşayan mucizesin, bu devirde normal insanı kim kaybetti de biz bulduk hayret ettik. Lütfen kendinin kıymetini bil. Etrafındakiler de seni baş üstünde taşımalı ve türünün son örneklerinden biri olduğun için seni koruma altına almalı. Bir saksıdaki çiçek gibi özenle saklanıp büyütülmesi gereken bir değersin ponçik. Rabbim çoğaltsın. Hasret kaldık senin gibilere. Annengiller çok şanslı!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4211
2054
1300
627
317
218
150
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sare Dibek

SEHUNNNNNNNNN OHAAAAAAA SEHUNNİEEEEEEEEE YEHET OHORAT

Sare Dibek

SEHUNNİE SARANGHAE EXO HERYERDE

Sare Dibek

SEHUNNNNNN GÖRDÜMMMM