Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Ağırbaşlısın?

Ne Kadar Ağırbaşlısın?

Eda Hakim
16.04.2023 - 15:41

Nerede nasıl davranman gerektiğini iyi analiz edebilen bir yapıya sahip olduğunu düşünüyor musun? Eğer düşünüyorsan hazırladığımız bu testi çözerek daha kesin bir sonuca ulaşabilirsin. Hadi testi çöz ve eğlenmene bak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. İnsanlara ikinci bir şans daha verir misin?

4. Sana karşı yapılan bir ihaneti affeder misin?

5. Gerektiği zaman özür diler misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yorgun geçen bir günün ardından nerede dinlenmek istersin?

7. Aşağıdaki şarkıcılardan birini seçer misin?

8. Bir renk seçmeni istesek..

9. Sürü psikolojisine uyup, kendi fikrinden caydığın oldu mu?

10. Sinemaya mı gitmeyi tercih edersin yoksa tiyatroya mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çok ağırbaşlısın!

Soğukkanlılığın ve olayları ele alış biçimin sayesinde insanların sana olan inancı hiç dinmiyor. İradeli ve istikrarlı adımlarla attığın her adımda daha da başarıya ulaşmayı amaçlıyorsun. Önüne engel koymaya çalışanları kafanın bir köşesine yazıyorsun ve istediğin şeyi elde edince onlara ağızlarının payını veriyorsun. Kedine olan güvenin çok yüksek. Bir konu hakkında yeteri kadar bilgiye sahip olmasan bile bunu insanlara tam tersi bir şekilde gösterebiliyorsun. Manipülasyon yeteneğin ve ikna kabiliyetin mükemmel denecek kadar fazla. Nerede nasıl davranman gerektiğini ve ne konuşman gerektiğini çok iyi biliyorsun. Dışarıya karşı sürekli katı ve mesafeli duvarlar örsen de gerçekten sevdiğin, değer verdiğin insanlara karşı gardını kolaylıkla indirebiliyorsun. Kendine olan inancın ve yapmak istediklerini başaracak o güç sende fazlasıyla bulunuyor.

Hiç ağırbaşlı değilsin!

Sabırsız bir kişiliğe sahip olduğun için gerçekleşmesini istediğin bazı işler olumsuz sonuçlanınca hüsrana uğrayabiliyorsun. Bu durumdan çok rahatsız olsan da daha metanetli olabilmek için çabalıyorsun. Kendi tarzına ve isteklerine yönelik aktivitelerde bulunmaktan çok memnunsun. Araştırıp, öğrenmeyi çok seviyorsun ve bir konu hakkında fikirleri tartışmak senin için hobi gibi bir şey. Kendine olan güvenin bazı zamanlar çok yüksek olsa da bazen de hiç yok denecek kadar az olabiliyor. Geçiş dönemlerinde mental olarak kendini yıpratabiliyorsun ama daha sonra toparlanıyorsun. Yapmak istediğin ve olmak istediğin kişiyi önceden belirlemişsin. Hedeflerin doğrultusunda çalışmaktan çok memnunsun ama çoğu zaman kendini yorgun hissedebiliyorsun. Sürekli düşüncelere kapılan bir yapıya sahipsin. Neşeli ve fevri tavırların seni sen yapan özelliklerinden..

İlginizi çekebilecek bazı içerikler,

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
24
20
17
11
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın