Görüş Bildir
Haberler
NBA'de "Yükselen Yıldızlar" Parladı

NBA'de "Yükselen Yıldızlar" Parladı

Enver K.
13.02.2016 - 11:40

NBA'in genç yıldızlarını buluşturan maçı ABD takımı kazanırken, en değerli oyuncu ödülünün sahibi ise Zach LaVine oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

NBA All-Star etkinliği kapsamında Toronto'da oynanan 'Yükselen Yıldızlar' maçında ABD takımı, dünya karmasını 157-154 mağlup etti.

NBA'deki çaylakları ve ikinci yılını geçiren oyuncuları (sophomore) bir araya getiren maçta en değerli oyuncu ödülüne (MVP) layık görülen isim, 30 sayı 7 ribaundluk performansıyla Zach Lavine oldu. Minnesota Timberwolves forması giyen Birleşik amerikalı oyuncu yarın düzenlenecek smaç yarışmasında, geçtiğimiz yıl elde ettiği birinciliği tekrarlamaya çalışacak. Bu konuyla ilgili konuşan 20 yaşındaki basketbolcu, 'Yarın için çok heyecanlıyım. İyi bir şov ortaya koymak için hazırım' ifadelerini kullandı.

Etkinliğin dikkat çeken bir diğer ismi, doğduğu şehirde maça çıkma heyecanını yaşayan Andrew Wiggins'ti. Geçtiğimiz yıl çaylak olarak katıldığı etkinlikte MVP ödülünü alan Kanadalı oyuncu, 29 sayıyla tamamladığı maçın ardından yaptığı açıklamada 'Burada bulunmak harika. Uzun zamandır görmediğim insanların önünde oynadım. Ailem, arkadaşlarım maçı izledi. Tekrar eve dönmek güzel' diye konuştu. 20 yaşındaki basketbolcu, Minnesota Timberwolves'tan takım arkadaşı LaVine'i de ödülünden ötürü tebrik etti.

Maçın diğer skorer isimleri; 30 sayıyla oynayan Kristaps Porzingis (dünya karması) ve Emmanuel Mudiay (dünya karması), 25 sayıyla oynayan Jordan Clarkson (ABD), 23 sayıyla oynayan Devin Booker (ABD) ve 18 sayıyla oynayan Karl-Anthony Towns (ABD) oldu.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın