Görüş Bildir
Haberler
Nazar mı Değiyor Acaba? Henry Cavill'le Birliktelik Yaşamış 8 Şanslı Kadın

Nazar mı Değiyor Acaba? Henry Cavill'le Birliktelik Yaşamış 8 Şanslı Kadın

Mia Zona
16.07.2020 - 13:31

Superman ve The Witcher ile kalbimize taht kuran Henry Cavill'a büyük bir kitle aşık olsa da Cavill'ın tercihi bu kadınlardan yana oldu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jillian Michaels - 2017

1. Jillian Michaels - 2017

Cavill'in kişisel antrenörlüğünü yapan Michaels ile birlikte oldukları dedikoduları uzun bir süre magazini meşgul etmişti. İkisi de ilişkiyi ne doğruladı ne de yalanladı. Ancak iddialara göre Michaels'in biseksüel olduğunu açıklamasının ardından yollarını sessiz sedasız ayırdılar.

2. Susie Redmond - 2007

2. Susie Redmond - 2007

Cavill'in yer aldığı Stardust filminin galasında ilk kez birlikte görüntülenen ikili, daha sonra hiç birlikte görüntülenmediler. İkilinin yalnızca kısa süreli bir flört dönemi oldu desek daha doğru olur!

3. Ellen Whitetaker - 2009

3. Ellen Whitetaker - 2009

Olympia Londra Uluslararası At Gösterisi ile adını duyurmuş olan Whitetaker ile Cavill'in ilişkisi oldukça güzel gidiyordu. Hatta çift 2011 yılında nişanlanarak ilişkilerini ciddileştirdiler. Ancak 2012'de işleri nedeniyle farklı yerlere gitmeleri gerekince ayrılma kararı aldılar.

4. Gina Carano - 2012

4. Gina Carano - 2012

Cavill, nişanı attıktan sonra MMA sporcusu Carano ile yolları kesişti. O dönemlerde Cavill Superman'i canlandırıyordu, Carano'nın adı da Wonder Woman rolü için anılıyordu. Bu nedenle birbirleri için mükemmel oldukları düşünülüyordu. Ancak ilişkilerine ara verip yeniden barıştıktan sonra 2014'te Carano'nın ilişkiyi bitirmek istemesiyle yolları ayrıldı.

5. Kaley Cuoco - 2013

5. Kaley Cuoco - 2013

Big Bang Theory'nin sevilen oyuncu Cuoco ve Cavill'in birliktelikleri ne yazık ki 2 hafta sürdü. Fakat iddialara göre ikili ayrılma kararı aldıktan sonra arkadaş kalmayı tercih ettiler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Marisa Gonzalo - 2014

6. Marisa Gonzalo - 2014

Bu ilişki Cavill için oldukça yanlış bir karardı! Cavill, hayvan haklarını savunan bir ünlü olarak tanınırken, Gonzalo ise avda öldürdüğü hayvanlar ile vahşice eğlenirken fotoğraflar çekilen bir kadındı. Cavill'le ünlenmek için ilişki yaşayan Gonzalo, birlikte çekildikleri tatil fotoğraflarını magazine sızdırınca Cavill ondan ayrıldı. Gonzalo, Cavill'in hayranlarının nefretinden kaçabilmek için bir seneden fazla bir süre sosyal medya hesaplarını kapatmak zorunda kaldı.

7. Tara King - 2015

7. Tara King - 2015

Cavill ve King bir gece kulübünde tanıştıklarında Cavill 33, King ise yalnızca 19 yaşındaydı! Bir seneden uzun bir süre birliktelik yaşadıktan sonra arkadaş kalmaya çalıştılar ancak Cavill, King'in hayatının aşkı olduğu için arkadaş olarak ilişkilerini yürütemediler.

8. Lucy Cork - 2017

8. Lucy Cork - 2017

Cork da Cavill gibi sektörün içinden bir isim. Görevimiz Tehlike 6'da Cork dublör olarak yer alırken, Cavill başrollerden biriydi. İkili sette tanıştı ve ilişkileri de böylece başladı. Bir sene boyunca ilişkileri sorunsuz ilerlerken ilişkinin ciddileşmesini istemeyen Cavill, ilişkiyi bitirdi.

Anlaşılan bu yakışıklılığına rağmen hayat ona aşk konusunda pek adil davranmamış...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
74
35
23
23
15
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın