Görüş Bildir
Haberler
Nazar Değdi: Arda Güler'in Muhtemel Sakatlık Süresi Belli Oldu

etiket Nazar Değdi: Arda Güler'in Muhtemel Sakatlık Süresi Belli Oldu

Bahadır
30.07.2023 - 13:36

Real Madrid'in ABD kampında yer alan milli futbolcumuz Arda Güler'in sağ diz iç menisküsünde sakatlık tespit edildi ve tedavisine İspanya'da devam edileceği açıklandı. Genç yıldızın hangi pozisyonda sakatlandığı da ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üç maçı kaçırdı

Üç maçı kaçırdı

Real Madrid'in yeni sezon öncesi hazırlık çalışmaları kapsamında düzenlenen Soccer Champions Tour'un kadrosunda kendisine yer bulan Arda Güler, antrenmanda talihsiz bir sakatlık yaşadı. Teknik direktör Ancelotti, genç futbolcuyu riske etmemek için Milan, Manchester United ve Barcelona maçlarında forma şansı vermedi.

İspanya'ya geri döndü

İspanya'ya geri döndü

Arda'nın sakatlığı üzerine eflatun-beyazlılar, genç futbolcunun sağ diz iç menisküsünde yaralanma tespit edildiğini ve yıldız oyuncunun özel tedavi için Madrid'e döneceğini duyurdu. Milli futbolcu ise sosyal medya hesabından gelen destek mesajlarına teşekkür etti.

Bugün takım arkadaşlarımla sahada olmak isterdim ama tedavi sürecimi hızlandırmak ve bir an önce hazır olmak için Madrid'e dönüyorum. Desteğiniz için teşekkürler.

Arda Güler'in sakatlandığı pozisyon

Arda'nın sakatlık süresi

Arda'nın sakatlık süresi

İspanyol basınına konuşan Dr. Pedro Luis Ripoll, Arda'nın sakatlığının 3 veya 5 aylık tedavi gerektirebileceğini dile getirdi. Ripoll, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

'Arda Güler'in menisküs sakatlığı ciddiyse, menisküsün dikilmesi gerekir. Bu da 5 aylık tedavi gerektirir. Eğer menisküs sakatlığı ciddi değilse, alternatif yöntemlerle tedavi süreci 3 ayı bulur.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
6
4
4
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kyle-reese

Çok erkendi r.madrid için,fb nere süperlig nere r.madrid ve ispanya ligi nere,bu sene pek forma bulamaz seneyede kiralanır zaten

h b

hep aynı senaryo.bir çocuk Messi gibi denir Avrupa'ya gider hazırlık maçında bile oynamadan sakatlanır.biz bu sporu yapamıyoruz anlayın artık.20 yaşında Bell... Devamını Gör

Sbstn

Türkiye'de futbolun ve altyapının ne kadar geri olduğunu gösteren bir detay.