Muslera'nın Estudiantes'e İmza Atması Galatasaraylıların Canını Sıktı
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Galatasaray kariyerine noktaya koyan Fernando Muslera'nın yeni takımı Arjantin ekibi Estudiantes oldu. Uruguaylı file bekçisinin, kırmızı-beyazlı kulübün formasıyla poz vermesi sosyal medyada Galatasaray taraftarın ana gündemlerinden biri haline geldi.
Süper Lig'de Galatasaray ile sayısız başarı yakalan Fernando Muslera, Arjantin ekibi Estudiantes ile 1 yıllık sözleşme imzaladı
Arjantin kulübünden yapılan imza töreniyle ilgili fotoğraflı paylaşımda, 'Fernando Muslera, kulübümüzle Aralık 2026'ya kadar geçerli bir sözleşme imzaladı.' denildi.
Sarı-kırmızılı formayla Türkiye'de 8 Süper Lig, 6 Süper Kupa ve 5 kez de Türkiye Kupası kazanan yıldız kalecinin takımdan ayrılışı Galatasaraylıları bir kez daha üzdü
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!




Yorum Yazın