Görüş Bildir
Haberler
Müdürü Olduğu Okulun Çatısını Hizmetlilerle Birlikte Onardı: 'Devlete Yük Olmak İstemedim'

etiket Müdürü Olduğu Okulun Çatısını Hizmetlilerle Birlikte Onardı: 'Devlete Yük Olmak İstemedim'

Batuhan
27.02.2019 - 20:54 Son Güncelleme: 28.02.2019 - 08:49

Osmaniye'de görev yapan bir okul müdürü, okulun çatı tamiri için yüksek fiyat çıkınca kolları sıvayıp tadilat yaptı. Hizmetlilerle birlikte çatıyı tamir edip sınıfları boyayan müdür, 'Devlete fazla yük olmasın' diye yaptık dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AA'da yer alan habere göre Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, yüksek fiyata mal olacağı hesaplanan okulun çatı tamiratı ve sınıflarının boyasını, 'Devlete fazla yük olmasın' diye müdür ve hizmetliler üstlendi.

Masraflar çok fazla çıktı

Masraflar çok fazla çıktı

Kadirli Mehmet Akif Ersoy İlkokulunun müdürlüğünü yapan Ejder Kısaoğlu, çatının su sızdırması üzerine tamiratı için arayışa girdi. Masrafların çok fazla çıkması sebebi ile kendi imkanlarıyla hizmetlilerle birlikte çatı tamir edip, sınıfların duvarlarını boyamaya karar verdi.

Kiremitleri tamir etti, sınıfları boyadı

Kiremitleri tamir etti, sınıfları boyadı

30 yıllık öğretmenlik hayatının 15 yılını idareci olarak geçirdiğini belirterek, gittiği her okulda bu tür işleri kendisinin yaptığını söyledi. Gerekli emniyet tedbirlerini alarak tatil günlerinde okulun çatısına çıkan Kısaoğlu, kırılan kiremitleri tek tek değiştirdi, sızdıran yerleri kapattı. Sınıfların duvarlarının da yıprandığını gören Kısaoğlu, hizmetlilerle boya yaptı.

"Taşın altına elimizi koymak istedik"

"Taşın altına elimizi koymak istedik"

Okulun çatı ve boya işleri için yüksek maliyet çıkarıldığını, devlete fazla yük olmamak amacıyla tamirat ve boyayı hizmetlilerle birlikte yaptığını dile getiren Kısaoğlu, 'Taşın altına elimizi koymak istedik. Yaptığımız değerlendirme sonrası 15 bin liraya yakın masraf çıktı. Biz de kendi işimizi kendimiz yapmaya karar verdik. İki hizmetli arkadaşımızın desteğiyle yaklaşık bin 500 lira gibi bir masrafla işleri bitirdik.' diye konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakan Selçuk'un sözlerini örnek aldı

Bakan Selçuk'un sözlerini örnek aldı

Kısaoğlu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un 'Koltuğunda oturan müdür istemiyorum' sözlerini benimsediğini ve bu doğrultuda çalışmaktan mutlu olduğunu ifade etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
203
67
19
7
6
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Müdürün emeği ilgisi elbet takdire şayan. Keşke okulda kendi vasıflarını yerine getirip bu gibi tamir onarım işlerine girmese, yaralanabilir kaza geçirebilir... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Aslında devletin insanlara yük olmaması lazım ama ülkenin geldiği nokta bu maalesef.

Pasif Kullanıcı

İyi düşünmüşsün müdürüm..Yük olma tabi.Ejder Meyveli Smoothie (Chia tohumu eşliğinde), Pataşur içerisinde Çerkez Tavuğu, Zencefilli Somonlu Suşi...adamlar aç... Devamını Gör