Görüş Bildir
Haberler
MOBİL UYGULAMALAR İLE PARA KAZANMA-WHARF REWARDS NEDİR ? NASIL KULLANILIR.

MOBİL UYGULAMALAR İLE PARA KAZANMA-WHARF REWARDS NEDİR ? NASIL KULLANILIR.

İnternetten kazansam
27.03.2015 - 11:50 Son Güncelleme: 27.03.2015 - 12:03

MOBİL UYGULAMALAR İLE PARA KAZANMA-WHARF REWARDS NEDİR ? NASIL KULLANILIR.

İnternetten para kazanma konusunda olabildiğince yelpazeyi geniş tutmak ve siz kullanıcılara farklı anternatifler sunmak istiyoruz. Bugün site internetten para kazanma konusunda yeni bir mobil uygulamayı tanıtacağız.

WHAFF Rewards Nedir ? Nasıl Kullanılır.

Whaff Rewards uygulaması mobil bir uygulama olmakla birlikte şu an için sadece android sisteminde çalışmakta diğer mobil uygulamalarda çalışmamakta.

Adlı uygulama ile android cihazınızdan kolay para kazanmak mümkündür. Uygulama maalesef iOS ve Windows Phone işletim sistemlerinde bulunmuyor Android de bulunmaktadır sadece.

Her uygulamada olduğu gibi bu uygulamada da öncelikle sisteme kayıt olmanız gerekiyor. Sistem kaydını tamamlamanız için Sizden referans kodu istiyor. AL36904 veya AL40749 bu iki kodu girebilirsiniz.

Whaff Rewards Mobil Uygulaması ile Nasıl Para Kazanabilirsiniz?

  • En başta uygulama size bonus olarak uygulamayı beğenerek size para kazanma olanağı sunuyor.

  • Site içinde bulunan mobil uygulamaları indirmede diğer para kazanma seçeneği. Ancak burada bir ayrıntı var indiğiniz mobil uygulamayı belirli bir süre yaklaşık 4-5 dakika kadar açık bulundurmanız gerekiyor. İndirdiğiniz bir uygulamayı ikinci günde silmezseniz ayrıca para kazanma olanağınız var. İkinci günden sonrası için bu özellik kullanılmıyor. Sonrasında indirdiğiniz uygulamayı silebilirsiniz.

  • Diğer bir seçenek ise sitenin tanıtımını yapmak Facebook, twitter, google +, vb. sosyal paylaşım ağlarında sitenin tanıtımını yaptığınızda mobil kazanç sağlamış oluyorsunuz. 

  • Son olarak ta sitede bulunan reklamları tıklayabilir, anketleri doldurabilirsiniz ve mobil kazanç sağlayabilirsiniz.

Site ödemelerini PayPal aracılığı ile yapmakta. Ödeme alt sınırı ise 10 dolar. Ödemeleriniz peşin alabileceğiniz gibi hediye kartı olarak da alabilirsiniz.

Online Kazanç | Online Kazanç

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0