Görüş Bildir
Haberler
Mistik ve Yavaş Hareket Eden Gezegen Neptün'ün Size Kazandırdığı Bakış Açısını Anlatıyoruz!

Mistik ve Yavaş Hareket Eden Gezegen Neptün'ün Size Kazandırdığı Bakış Açısını Anlatıyoruz!

Neptün, sisli bir gezegendir bu nedenle kişiye ve nesillere nasıl etki edeceği bilinmez ama biz biliyoruz bu yüzden de size tek tek anlatıyoruz. Öğrenmek için ise sizi içeriğe alıyoruz. 👇 

Ayrıca Neptün burcunuzu öğrenmek için internete 'doğum haritası çıkarma' yazıp doğum saatinizi bilmeden burcunuzu öğrenebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayallerin ve belirsizliğin gezegeni Neptün.

Hayallerin ve belirsizliğin gezegeni Neptün.

Yanlış anlaşılmaya, yanlış yönlendirilmeye bu kadar açık bir gezegen daha yoktur. Neptün aslında doğru çalıştırıldığında kişinin ufkunu rahatlıkla açabilecek bir gezegenken kolayca yanlışa yöneltip işleri sarpa sardıran özelliğini öne çıkarmak daha çok yeğleniyor.

Denizler gibi engin ve derin özelliklere sahip Neptün.

Denizler gibi engin ve derin özelliklere sahip Neptün.

Derinlik, hassasiyet, zarafet, sezmek gibi birçok olumlu özellikleri temsil eden Neptün'ün olumsuz özellikleri ise belirsizlik, alınganlık, bulanıklık, unutkanlık olarak sıralanabilir. Her burçta ortalama 14 yıl kaldığı için de bu özellikler nesillere sirayet edebiliyor. Şimdi Neptün'ün tek tek burçlara etkisine geçelim.

1. Neptün Koç

1. Neptün Koç

Neptün Koç döneminde doğanlar, sezgisel anlamda güçlü ve görsel hafızası kuvvetli olmaları muhtemel kişilerdir. Neptün Koç insanları yardım etmeyi sevdiği gibi benlik duyguları da gelişmiş nesli oluşturur. Fakat bu benliğin hoşuna gidecek şeylere kanmamaları da önemli bir husustur.

2. Neptün Boğa

2. Neptün Boğa

Neptün Boğa döneminde doğan insanlar ise sanatın yanında elle tutulur şeylere de önem veren kişilerdir. Bu insanların kendilerini sağlama alma, kenarda para tutma yahut birikim yapma gibi özellikleri vardır. Geleneklere bağlı olma potansiyellerinin yanında yardımlaşma işlerine de büyük önem gösterirler.

3. Neptün İkizler

Neptün İkizler döneminde doğan insanlar geçmiş nesillere göre daha akılcı ve iletişim odaklı olma özelliği gösterebilir. Bu durum onların insanlarla daha anlayışlı biçimde kurdukları iletişime de işaret edebilir. Yeni işlere meraklı oldukları için geleneklere pek de ayak uyduran bir nesil olmayabilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Neptün Yengeç

4. Neptün Yengeç

Neptün Yengeç döneminde doğan insanlar ise bir önceki nesle göre daha aileye düşkün ve gelenekçi yapı gösterebilirler. Bu kişiler iyimser bakış açılarıyla çevreleri tarafından da sevilirler. Fakat fazla sahiplenici ve istifçi olma özellikleri onları ve çevrelerindeki insanları biraz yorabilir.

5. Neptün Aslan

5. Neptün Aslan

Neptün Aslan döneminde doğan insanlar, hayallerinin peşinden koşan, kendilerine inan insanlardan oluşur. Her şeye rest çekip inandıkları işlerin peşinden gidebilecek potansiyele sahiptirler. Biraz dik başlı olmaları uyum konusunda sıkıntı çıkarsa da yakın tavırları ile insanları etkilemeyi de gayet başarırlar.

6. Neptün Başak

6. Neptün Başak

Neptün Başak döneminde doğan kişilerin ortak özellikleri ise nazik ve saygılı olmalarıdır. Hayvan sevgileri yoğun olabilir. Gelişmeye açık kişilerdir fakat Neptün'ün olumsuz özelliklerini barındırmaları da bir o kadar olasıdır çünkü Neptün Başak burcunda zayıftır.

7. Neptün Terazi

7. Neptün Terazi

Neptün Terazi döneminde doğan insanlar maddiyattan ziyade maneviyata daha çok değer verir. Neptün Teraziler için sevgi en güçlü ve en önemli bağdır. Her şeye sevgiyle yaklaşmaları olasıdır. Haksızlığa da ses çıkarmasını bilirler elbette. Bu dönemde doğan kişiler ve yaşanan olaylar barışçıl olur.

8. Neptün Akrep

8. Neptün Akrep

Neptün Akrep döneminde doğan insanlarda duygulara göre hareket etmek olasıdır. Sevmedikleri yerde duramazlar, sevmedikleri kişilere katlanamazlar. Ayrıca bu dönemde doğan insanların fala, mistik, doğaüstü şeylere ilgileri de diğer Neptün konumlarına göre daha fazladır. Ek olarak ise cinsel hayatlarına daha da bir önem verip yeni şeyler yaşamaya, deneyimlemeye açıktırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Neptün Yay

Neptün Yay döneminde doğan insanlar mutlaka kendilerini geliştirecek konular bulurlar. Okula gitmeseler bile kültürlü insanlardır. Fakat tutucu olmaları da muhtemeldir. Ya bir dine fazlasıyla bağlıdırlar ya da bütün dinleri araştırmakla yetinirler. Altıncı hisleri kuvvetlidir ve zor durumdaki insanlara yardım etmeyi severler. Bunun yanında Yay burcunun hayalperestliği bu kişileri bazen çıkmaza da sokabilir.

10. Neptün Oğlak

10. Neptün Oğlak

Neptün Oğlak döneminde doğan kişiler genelde soğuk ve mesafeli gözükebilir. İş hayatına önem veren yapıları vardır. İşsiz, hareketsiz kalmak en büyük korkularındandır. Bu da onları daha dikkatli olmaya iter. Zeki ve disiplinli bir kuşaktır lakin zora geldiklerinde vazgeçmeleri de olasıdır.

11. Neptün Kova

Neptün Kova döneminde doğan kişiler meraklı bir yapıya sahiptir. Bu da onları bilime yönlendirir. İcatlar, keşifler ve teknoloji bilim alanında büyük adımlar bu dönemde atılabilir ve bu kişiler de bu konulara yeteneklidir. Aynı zamanda bireysellikten ziyade toplum yararına iş yapmayı daha doğru bulabilirler. Fikir açısından çeşitli bir zihne sahiptirler ve çabuk etkilenebilirler lakin sorgulayıcı tarafları hata yapmalarını minimuma indirebilir.

12. Neptün Balık

12. Neptün Balık

Neptün Balık döneminde doğan kişiler ruhani açıdan gelişmişlerdir. Bu da onları fazla hassas ve duyarlı olmaya iter bunun yanında sanata da yatkınlık verebilir. Hayal dünyaları gelişmiş bu kişilerin yaratıcılıkları da yüksek olabilir. Bu dönemde spritüal konulara yatkınlık da gözlemlenebilir. Neptün Balık kişileri fazla hassas bir yapı gösterebilecekleri için bu nesilde intihar yahut başka psikolojik yıkımlarla karşılaşmak diğer nesillere göre artış gösterebilir fakat sanata yönelerek kendilerine rahat ve huzurlu bir ortam yaratırlarsa çok güzel bir yaşam da sürebilirler.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can_Can

4 milyar km uzaktaki bir gezegenin bünyemize etkileri konulu bilimsel agssfaghd şaka lan şaka.. aslanlar götü kollasin, başaklar da borsadan uzak dursun

cokkalamam

yalan benimle alakasi yok