Görüş Bildir
Haberler
Minimalistlere Kahve Far Çılgınlara Kırmızı Eyeliner! Bu Makyaj Tüyolarıyla Yılbaşında Gözler Üstünüzde Olacak

Minimalistlere Kahve Far Çılgınlara Kırmızı Eyeliner! Bu Makyaj Tüyolarıyla Yılbaşında Gözler Üstünüzde Olacak

20.12.2022 - 07:35

Yılbaşı gecesi çarpıcı bir görünüme sahip olmak için şık giyinmek kadar iddialı bir makyaj yapmak da önemli. Siz de büyüleyici bir makyaj yapmak istiyorsanız bazı önerilere uymanız yeterli. Gelin, yılbaşı gecesinde göz kamaştırmanızı sağlayacak makyaj önerilerine birlikte göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yılbaşı gecesi ışıldamanın tam zamanı.

Yılbaşı gecesi ışıldamanın tam zamanı.

Yılbaşı gecesi; tüm dikkatleri üzerinize çekecek, ışıltılı bir makyaj yapmak için kesinlikle en doğru zaman. Özellikle metalik renkli farlar bu yılbaşında çok yükselişte olacak. Bu farlar arasında altın, gümüş, bronz, mavi ve yeşil tonlardakiler daha çok öne çıkacak. Metalik renklerdeki bu farları göz kapağınıza hafifçe sürdükten sonra koyu renkli bir eyelinerla makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Çok daha parlak ve göz alıcı bir görünüm elde etmek istiyorsanız disko etkisi yaratan simli farları tercih edebilirsiniz. Farklı bir göz makyajı yapmayı düşünürseniz göz kapaklarınıza parıltılı bir far uyguladıktan sonra farı siyah çizgilerle çerçeveleyebilirsiniz. Bu şekilde, ışıltıyı daha çok ön plana çıkarabilirsiniz. Son olarak göz çevrenize uygulayacağınız ufak kristaller ya da incilerle hiç kuşkusuz gecenin yıldızı siz olacaksınız.

Yılbaşının vazgeçilmezi: Kırmızı ruj

Yılbaşının vazgeçilmezi: Kırmızı ruj

Kırmızı, yılbaşının olmazsa olmaz renklerinden. Dudaklarda kusursuz bir etki bırakan kırmızı ruju, altın renkli bir göz makyajıyla kullanabilirsiniz. Göz kapağınıza altın renkli far sürdükten sonra, gözlerinizin altını kahverengi ya da siyah tonlarındaki bir kalemle belirginleştirebilirsiniz. Bu hafif göz makyajıyla kırmızı rujun uyumu sizi çok şaşırtacak! Cesur bir izlenim yaratan bu makyajda cildinizi doğal bırakarak göz ve dudaklarınızı öne çıkarmalısınız. Doğal cilt dokunuzu korumak için de tercihinizi transparan bir fondötenden yana kullanabilirsiniz. Yılbaşı gecesi monokrom makyajı denemek isterseniz kırmızı ruj ve yine aynı tonda far ya da eyeliner kullanarak yenilikçi ve havalı bir görünüme kavuşabilirsiniz. Eğer sınırları aşmak istiyorsanız kırmızı ruju sezonun modası olan pop renkli farlarla da kombinleyebilirsiniz.

Hem doğal hem çarpıcı bir makyaj yapmak imkânsız değil.

Hem doğal hem çarpıcı bir makyaj yapmak imkânsız değil.

Yılbaşı gecesi abartıdan uzak, sade ama bir o kadar da dikkat çekici görünmeyi mi planlıyorsunuz? Öyleyse hafif bir ten makyajı, pembe ya da toprak tonlarında bir allık, yine doğal renklerde bir fondöten ve nude bir ruj; simlerle bir araya gelerek âdeta meteor efekti yaratacak. Yılbaşına ilkbahar ve yaz mevsimini taşımak isterseniz göz makyajınız için pastel tonlarını seçebilirsiniz. Özellikle pembe ve mor renklerini kullanarak mis kokulu çiçek bahçelerini çağrıştırmanız mümkün. Eyeliner sürmeden sadece maskarayla son derece fresh bir görünüm de elde edebilirsiniz. Bu makyaj sizi yılbaşı gecesinde oldukça romantik bir görünüme kavuşturacak, bizden söylemesi!

Dumanlı göz makyajıyla tüm bakışlar üzerinizde olacak.

Dumanlı göz makyajıyla tüm bakışlar üzerinizde olacak.

Sadece yılbaşı gecesinde değil; her yerde, her daim favori olan dumanlı göz makyajıyla herkesin arasından kolaylıkla sıyrılıp tüm bakışları üzerinize çekebilirsiniz. Dumanlı göz makyajı için siyah, kahve ve gri renklerinin koyu tonlarını göz kapaklarınıza uygulamalısınız. En koyu rengi seçtikten sonra farı, göz kapağınızın katlanma çizgisine iyice dağıtarak sürün. Daha sonra rimelle kirpik diplerinizi belirgin bir hâle getirin. Dudak makyajınız içinse nude tonlarında bir ruj seçerseniz müthiş bir uyum yakalayabilirsiniz.

Eğlenceli bir görünüm için: Rengârenk gözler

Eğlenceli bir görünüm için: Rengârenk gözler

Yılbaşı gecesi için capcanlı bir göz makyajı yapmak istiyor ama hangi renkleri kullanacağınız konusunda kararsız kalıyorsanız tüm renkleri bir arada kullanmak harika bir fikir! Göz kapaklarınızda gökkuşağının tüm renklerini kullanabilir, hatta göz pınarlarınıza biraz ışıltı da ekleyebilirsiniz. Göz makyajınıza renk katmanın bir diğer yolu da ilk önce kıyafetlerle hayatımıza giren batik trendini göz kapaklarınıza uyarlamak. Rengârenk bir yılbaşı gecesi sizi bekliyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sıra dışı bir makyaj için cesur olun!

Sıra dışı bir makyaj için cesur olun!

Işıltılı ve parlak bir makyaj size göre değilse fakat cesur bir görünüm elde etmek istiyorsanız kirpik dipleri yerine göz kapaklarınıza uygulayacağınız güçlü eyeliner çizgileri yeterince iddialı görünmenizi sağlayacak. Özellikle kırmızı gibi dikkat çekici bir renkte çizgiler çekerseniz bulunduğunuz ortamın ikonu olmanız işten bile değil!

Yılbaşında nostalji rüzgârı estirin.

Yılbaşında nostalji rüzgârı estirin.

Retro makyajları seviyorsanız geçmişe ışınlanmaya hazır olun, bu makyaj tam da size göre! Sezonun en popüler makyaj trendlerinden biri olan cut crease makyaj, keskin hatları ve kontrast renkleriyle asil bir duruş vadediyor. Cildiniz için mat renkleri, dudaklarınız için kahve tonlarını uygulamalısınız. Toprak tonlarında seçeceğiniz farı ise yumuşak uçlu bir göz kalemiyle tamamlayabilirsiniz. Kalemle hattı belirledikten sonra çizgiyi farla dağıtarak başarılı bir sonuç elde edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın